Nyheder

Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder om Bilinfo. Siden opdateres løbende med programmets nye funktioner og værktøjer.
10
jun

Ugentlig Markedsrapport 2020 - Uge 23

Alle fire centrale nøgletal i rapporten for brugtbilmarkedet i uge 23, viser alt andet lige en positiv udvikling. Trafikken på Bilbasen steg markant, udbuddet faldt for syvende uge i træk, liggedagene er nede på før-corona-niveau, og forhandlerne rettede priser på det laveste niveau i år. Alt i alt positive nøgletal i et markedsanalytisk perspektiv. Men det leder også tankerne hen på et marked, hvor udbuddet efterhånden ikke kan følge med efterspørgslen, og forhandlerne ganske enkelt ikke kan finde relevante afløsere til salgsudstillingerne, for de biler, der er solgt.

Et perspektiv på hvor stærkt brugtbilmarkedet var i maj, viser følgende analyse. Der blev omsat 50.702 brugtbiler i maj måned. Det er en stigning på 3,7 % sammenlignet med maj 2019. Men bag tallene, gemmer der sig en endnu stærkere udvikling. Renser man tallene for den såkaldte byttebilsfaktor, altså registreringer fra private til forhandlere, så var niveauet her ca. 35 % lavere i maj 2020 end i maj 2019. Samtidig er registreringerne fra forhandlere til private steget med godt 40 %. Kort sagt, så solgte bilforhandlerne reelt langt flere brugte biler, i maj 2020 end i maj 2019, end stigningen i transaktioner på 3,7 % indikerer.

Og i korte træk: Trafikken steg med 7,9 % i uge 23, hvor der var godt 765.000 besøgende på Bilbasen. Antallet af forhandlerbiler faldt for sjette uge i træk. Liggedagene faldt til et gennemsnit på 67 dage. Prisrettelserne faldt nominelt med 10,7 %, og faldt i antal med 18,9 %.

7
apr

Bilinfo COVID-19 forholdsregler

Bilinfo COVID-19 forholdsregler
I forbindelse med corona krisen, har Bilinfo udarbejdet et sanitetsbagde. Der gør det muligt for dig som forhandler at, vise bilkøberne du efterlever COVID-19 forholdsregler. Med udgangspunkt i 
myndighedernes anvisninger, vil det dække følgende:

  • Håndsprit tilgængeligt i salgsafdeling
  • Biler sprittes af inden og efter prøvekørsel
  • Mulighed for fremvisning via video

Klik her og se kort guide til, hvordan du får sanitetsbagdet på dine biler.

OBS: Sanitetsbadge er kun muligt med et PRO abonnement, og annoncerer på Standard eller Plus

 

13
dec

Nu får du bedre leads igennem DBA Biler

DBA Biler, Danmarks næststørste bilmarkedsplads, får nu en lang række optimerede funktioner og bliver integreret med Bilinfo Lead Management. Læs mere

12
dec

Få gang i salget: Bilinfo afholder kurser i Lead Management

Med et effektivt kundestyringsværktøj tabes færre kunder på gulvet. Derfor inviterer Bilinfo nu forhandlerne til at deltage i kurser om brugen af Lead Management. Læs mere

22
nov

Hør hvad du kan få ud af Bilinfos kurser i Lead Management

Bilinfo tilbyder fremover kurser i brugen af Lead Management. Her får deltager ikke bare mulighed for at lære om Lead Management, men også lejlighed til at komme med konstruktive forslag til videreudvikling.

13
sep

Ny undersøgelse: Stigende efterspørgsel på større brugtbiler

Den generelle efterspørgsel på biler er ved at løbe fra udbuddet. I en netop offentliggjort undersøgelse har Bilinfo endnu engang taget temperaturen på det danske brugtbilmarked. (Læs mere)

 

12
jul

Få det fulde overblik med det nye Bilinfos Beregningsside

Vi har opdateret Beregningssiden i det nye Bilinfo, så alle Pro abonnementer nu får endnu mere klarhed over økonomien i et salg. Det betyder at du kan sikre den maksimale fortjeneste på handlen, i mens du forhandler en aftale på plads. (Læs mere)

 

12
jul

Nyt design på Bilbasen – og mere trafik til forhandlerne

Bilbasen har fået et helt nyt design. Vi glæder os til at præsentere vores brugere på Danmarks største bilside for et moderne look, der stemmer overens med det høje niveau, vores indhold har. Alt i alt vil brugerne få en langt bedre totaloplevelse, der naturligt vil lede til mere interaktion og i sidste ende flere handler. (Læs mere)

 

23
jun

Santander Consumer Bank og Bilinfo indgår samarbejde i det nye Bilinfo.

Det er vigtigt for enhver bilforhandler at kunne tilbyde den bedste finansiering, og samtidig få en hurtig godkendelse. Derfor lancerer Santander og Bilinfo nu en forbedret integration, der hjælper forhandlerne med at yde den bedste service på markedet. (Læs mere)

 

26
maj

Bilbasen gør det nemmere at købe bil via mobilen

Bilbasen oplever i stigende grad, at brugerne vælger at bruge mobilen fremfor computeren når bilen skal købes.

Derfor gør Bilbasen det nu muligt for bilkøbere at booke sin prøvetur direkte via Bilbasens apps til både iPhone og Android.

(Læs mere)

3
maj

Markedet mangler fortsat biler

Bilinfos Udbudsindikator viser, at det markante underudbud af brugtbiler forsætter i de kommende måneder.

(Læs mere)

3
maj

BilBasen vil tiltrække bilkøbere på sociale medier

Med et budget på mere end fire millioner i 2016 kroner skal BilBasen tiltrække bilkøbere fra Facebook, Linkedin og andre sociale medier.

(Læs mere)

12
apr

Detaljerede kundehenvendelser er nøglen til et godt salg

Nu kan du se frem til at få du endnu mere viden, om hvad dine kunder fra BilBasen efterspørger.

Fremover vil dine mailhenvendelser fra interesserede bilkøbere indeholde information om hvorvidt, kunden vil bestille en prøvetur eller ønsker tilbud på finansiering, forsikring og byttebil.

(Læs mere)

30
mar

Rekordhøj aktivitet op til påske

Mere end ti procent af brugerne på BilBasen ringede til en forhandler i hverdagene op til påske. Det er aldrig set før. 

Der har været massiv interesse for at kigge på bil i påsken. Det viser en opgørelse af brugeraktiviteterne på BilBasen.

(Læs mere)