Nyheder

Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder om Bilinfo. Siden opdateres løbende med programmets nye funktioner og værktøjer.
20
dec

Ugentlig Markedsrapport 2021 - uge 49

Det er interessant, at det er antallet af elbiler og plug-in hybrider, der holder antallet af biler stabilt.

Husk vi også har inkluderet, markedskommentar fra AUTOproff.

10
jun

Ugentlig Markedsrapport 2020 - Uge 23

Alle fire centrale nøgletal i rapporten for brugtbilmarkedet i uge 23, viser alt andet lige en positiv udvikling. Trafikken på Bilbasen steg markant, udbuddet faldt for syvende uge i træk, liggedagene er nede på før-corona-niveau, og forhandlerne rettede priser på det laveste niveau i år. Alt i alt positive nøgletal i et markedsanalytisk perspektiv. Men det leder også tankerne hen på et marked, hvor udbuddet efterhånden ikke kan følge med efterspørgslen, og forhandlerne ganske enkelt ikke kan finde relevante afløsere til salgsudstillingerne, for de biler, der er solgt.

Et perspektiv på hvor stærkt brugtbilmarkedet var i maj, viser følgende analyse. Der blev omsat 50.702 brugtbiler i maj måned. Det er en stigning på 3,7 % sammenlignet med maj 2019. Men bag tallene, gemmer der sig en endnu stærkere udvikling. Renser man tallene for den såkaldte byttebilsfaktor, altså registreringer fra private til forhandlere, så var niveauet her ca. 35 % lavere i maj 2020 end i maj 2019. Samtidig er registreringerne fra forhandlere til private steget med godt 40 %. Kort sagt, så solgte bilforhandlerne reelt langt flere brugte biler, i maj 2020 end i maj 2019, end stigningen i transaktioner på 3,7 % indikerer.

Og i korte træk: Trafikken steg med 7,9 % i uge 23, hvor der var godt 765.000 besøgende på Bilbasen. Antallet af forhandlerbiler faldt for sjette uge i træk. Liggedagene faldt til et gennemsnit på 67 dage. Prisrettelserne faldt nominelt med 10,7 %, og faldt i antal med 18,9 %.

7
apr

Bilinfo COVID-19 forholdsregler

Bilinfo COVID-19 forholdsregler
I forbindelse med corona krisen, har Bilinfo udarbejdet et sanitetsbagde. Der gør det muligt for dig som forhandler at, vise bilkøberne du efterlever COVID-19 forholdsregler. Med udgangspunkt i 
myndighedernes anvisninger, vil det dække følgende:

  • Håndsprit tilgængeligt i salgsafdeling
  • Biler sprittes af inden og efter prøvekørsel
  • Mulighed for fremvisning via video

Klik her og se kort guide til, hvordan du får sanitetsbagdet på dine biler.

OBS: Sanitetsbadge er kun muligt med et PRO abonnement, og annoncerer på Standard eller Plus