Nu kan du få Telefonstatistik på dine annoncer på DBA Biler

Det er dejligt, når kunderne ringer. Men det er endnu bedre, når du ved, om de ringer fra dine annoncer på DBA Biler. Det er nemlig bevis på, at du bruger dine annoncekroner rigtigt. Med Telefonstatistik vil du få de oplysninger direkte i din indbakke.

Inden længe får dine annoncer på DBA Biler et unikt telefonnummer, hvorfra opkaldene viderestilles til dit firmanummer. Og du vil få tilsendt en statistik over, hvor mange der har ringet fra dine DBA-annoncer. Det er enkelt, effektivt – og helt uden omkostninger for dig.

Fordele der flytter salget

Du skal ikke selv gøre noget – udover at besvare opkaldene. Men selvom det er enkelt, er det afgørende for din forretning. Det giver dig mulighed for at optimere din annoncering og bruge dit annoncebudget rigtigt. Hver måned får du tilsendt en Telefonstatistik, så du kan følge med i, hvor mange kunder der ringer direkte fra DBA Biler.

Bemærk: Har du tidligere fravalgt Telefonstatistik på BilBasen, får du det ikke automatisk på dine annoncer på DBA Biler. Hvis du ønsker det på dine annoncer på DBA Biler, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mange flere muligheder

Kombinationen af Telefonstatistik fra både DBA Biler og BilBasen giver dig et værdifuldt indblik i, hvordan dine kunder finder dig. Men du har også mulighed for at tilkøbe ekstra telefonnumre og få statistik fra dine annoncer på andre medier. Så kan du ovenikøbet se længden på opkaldene, om der har været ubesvarede opkald og tid og dato for opkaldene. Du får altså det fulde overblik over, hvad du får ud af dit annoncebudget.

Kontakt din konsulent og få mere at vide.