Stort tillykke til vinderne af Bilinfos julekonkurrence

I december satte vi gang i vores store julekonkurrence, hvor vi udloddede tre eksemplarer af den populære iPad Pro. Nu er de heldige vindere fundet. 

I løbet af ugerne 48, 49 og 50 havde vi skjult tre kodeord på bilinfo.net. Kodeordene udgjorde tilsammen et julespørgsmål, som skulle besvares korrekt for at deltage i konkurrencen. Vi har trukket lod blandt alle rigtige besvarelser og fundet de tre heldige og dygtige deltagere, der har vundet en iPad Pro. 

Spørgsmålet, der skulle besvares lød ganske passende; ‘hvad er julemandens køretøj’. Det korrekte svar hertil er naturligvis kane eller slæde. 

LÆS OGSÅ Det bedste fra Bilinfo i 2016

En af dem, der svarede rigtigt var Mathias A. Hermann fra Tegllund A/S i Vejen, der altså kunne glæde sig over en tidlig julegave. De to andre vindere skulle findes hos TT Cars APS i Randers og Bil Kompagniet i Kolding.

Vi vil gerne sige en stor tak for den overvældende interesse, der har været omkring vores julekonkurrence. Derudover skal der lyde et stort tillykke til vores tre vindere, der forhåbentlig allerede nyder præmien.

LÆS OGSÅ Udbudsindikatoren: Brugtbilsmarkedet på vej i balance

LÆS OGSÅ Kom til gratis informationsmøde om det nye Bilinfo