Marketingguruen Michael Cirillo gæster Den Digitale forhandler 2016

Nu er der ikke længe til, at vi byder velkommen til Den Digitale Forhandler 2016. Og vi i år særligt stolte over at kunne præsentere det hidtil stærkeste program, der blandt andet byder på oplæg fra internationale såvel som danske marketingseksperter.

Hovedtaler med internationalt format

Først og fremmest er vi ekstremt stolte af at kunne præsentere Michael Cirillo som årets hovedtaler. Den canadiske marketingsguru regnes blandt de absolut fremmeste indenfor sit felt, og det er et scoop af de helt store, at han i år gæster Den Digitale Forhandler. Her kommer han til at øse ud af sin enorme viden indenfor marketing og strategi med særligt fokus på, hvordan vi alle kan blive stærkere til at udnytte den stigende digitalisering indenfor bilbranchen. Michael Cirillo er kendt for at være ekstremt resultatorienteret, så det er med at lytte godt efter, når han indtager scenen i DR Koncerthuset.

Fra gode ideer til mærkbare resultater

Til årets konference har vi også allieret os med en af de dygtigste marketingseksperter fra vores egen andedam. Under temaet ‘fra viden til salg’ vil Jesper Laursen sparke døren ind til bedre content marketing og native advertising. Du bliver med sikkerhed meget klogere på, hvordan du omdanner gode ideer til resultatorientet digital markedsføring. Med sig har Jesper Laursen mange års erfaring som selvstændig, hvor han har hjulpet virksomheder med at blive stærkere indenfor content marketing.

Læs også: Pas på: Udbuddet af biler vokser, mens priserne er stagneret

Vi glæder os til at se dig til Den Digitale Forhandler 2016. Med Mette Walsted Vestergaard ved roret, garanterer vi en dag, hvor du bliver meget klogere på det enorme digitale potentiale, der gemmer sig i bilbranchen. Efter det officielle program er overstået, vil der være spisning og underholdning samt mange timer til at snakke dagen igennem med kollegaer og andre branchefolk. Vi ses til en lærerig dag i det digitale tegn.

Har du endnu ikke billet, kan du stadig nå det. Kom med til årets vigtigste konference for bilbranchen via linket her.