Markedsrapport november 2020 – det danske bilmarked

14.12.2020

Tendenserne fra tidligere på året forsatte uændret. Interessen for elektrificerede biler, eller nul- og lavemissionsbiler som regeringen kalder dem i lovforslaget om nye bilafgifter. Og der hersker ingen tvivl om, at søgningerne mod de biler vil stige i den kommende tid. Derfor har Bilbasen også gjort det muligt at søge på en række relevante kriterier såsom rækkevidde og batterikapacitet, ligesom bilkøberne også kan fremsøge især dieselbiler efter deres EuroNorm.

Så meget om november måned på brugtbilmarkedet.

I den kommende tid leverer vi løbende en række analyser omkring forandringerne af bilmarkedet som følge af det nye afgiftsregime. Vi holder øje med prisudviklingen, søgeadfærden og andre relevante faktorer på brugtbilmarkedet. Ugerapporterne kommer fast om onsdagen – også mellem jul og nytår. Og har du spørgsmål, kommentarer eller behov for nuanceringer, så sig endelig til. Enten direkte til mig, eller til den konsulent fra Bilinfo eller Bilbasen som du normalt taler med.

Og så lige en glædelig nyhed for alle os, der på den ene eller anden måde har med biler at gøre i det daglige. Der har aldrig kørt flere biler på vejene end lige nu – bestanden steg med godt 5.000 enheder, så der ved indgangen til december er indregistreret 2.715.000 personbiler i Danmark, og der er ingen udsigt til, at vores lyst til at køre bil formindskes i fremtiden.


undefined

undefined