Insider-viden kan øge dit brugtvognssalg netop nu

09.05.2018

undefinedMange danskere må i øjeblikket væbne sig med tålmodighed, når jagten på den nye drømmebil sætter ind. Importører og nyvognsforhandlere melder netop nu om lange leveringstider på helt op til otte måneder på en række populære bilmodeller

 undefined

Der er stor efterspørgsel efter helt nye biler på hele det europæiske marked, og det giver i flere tilfælde lange leveringstider på det mest populære modeller.

Det er især de særligt eftertragtede SUV-modeller med benzinmotor, hvor leveringsmulighederne har lange udsigter. Det er især biler i en særlig farve, eller biler, hvor bilkøberne har helt særlige krav til udstyrsspecifikationerne.

Ofte kan brugtbilmarkedet dog tilbyde lignende modeller, måske ikke lige i den unikke farve eller med det særlige fabriksmonterede udstyr, men hvis kunderne kan overbevises om, at bilen sagtens kan bruges alligevel, så er det altså en række spændende, brugbare alternativer – som endda kan leveres på kort tid.

I forhold til valget mellem benzin- og diesel, så er der i øjeblikket meget fokus på benzinmotorerne, som bilkøberne især efterspørger. I mange tilfælde er det dog fortsat dieselmotorerne, der er det bedste valg, hvis bilkøberne har et kørselsmønster med mange langture.

Bilbasen arbejder for at skabe klarhed omkring diesel/benzin-debatten i samarbejde med brancheorganisationer som Bilbranchen og DBFU, og vi laver en række opklarende artikler, der hjælper bilkøberne med at få indsigt i debatten, og på den måde blive klædt på til at træffe det bedste valg af motor. Vores holdning er grundlæggende, at forbrugerne uden risiko fortsat kan vælge især de nyere dieselbiler.

Med Bilbasen annoncering har du mulighed for bil for bil vælge den annoncering (basis, standard eller plus), som passer bedst i forhold til den enkelte. På den måde kan du opgradere din annoncering til plus-annoncering på de biler, som fortjener en lukrativ placering og fremvisning på Bilbasen.

Opgrader din annoncering her