Guide: Sådan kommer du godt i gang med det nye Bilinfo

 

Bilinfo er hele tiden under udvikling, så vi kan præsentere brugerne for det bedst mulige produkt. Vi forsøger hele tiden at optimere og gøre det nye Bilinfo så brugervenligt som overhovedet muligt. Derfor er der nu mere end 40 videoer til at hjælpe brugeren igennem alle funktioner i det nye Bilinfo.

Sådan får du hjælp

Med Bilinfo har vi skabt en platform for bilforhandlerne. Derfor skal den også være nem og hurtig at bruge. Kommer du undervejs i tvivl om en funktion på siden, skal du blot klikke på ikonet oppe i højre hjørne, der forestiller et spørgsmålstegn. Det er tilgængeligt på alle sider af Bilinfo.net, og er med ét klik klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Ved at klikke på spørgsmålstegnet kan du vælge, hvor det er du har brug for hjælp, og inden for kort tid er du igen på vej mod en mere strømlinet virksomhed. Nøjagtig som det nye Bilinfo er tiltænkt.    

Hurtigt og konkret 

For at gøre det både nemt og overskueligt er hver enkelt video mellem 1 - 2 minutter. På den måde, kan du hurtigt få løse problemet og komme videre med det, der virkelig betyder noget - at optimere din virksomhed. Videoerne guider dig lynhurtigt igennem hver enkelt funktion på Bilinfo.net på en nem og forståelig måde. Du kan se et eksempel på en hjælpevideo nedenfor.

https://vimeo.com/167099976/093e10902f