Det bedste fra Bilinfo i 2016

2016 har været et begivenhedsrigt år. Det nye Bilinfo er undergået en lang række brugbare forbedringer, og vi er stolte over nu at kunne præsentere den hidtil bedste og mest omfattende version af Bilinfo.

Vi bestræber os fortsat på at udvikle og forbedre det nye Bilinfo, så du, som forhandler og bruger, har de optimale forudsætninger for at drive forretning. Derfor kan du roligt forvente, at der også i 2017 er nye spændende tiltag og opgraderinger i støbeskeen.

Foreløbigt har vi her samlet en håndfuld af de forbedringer, der er kommet til det nye Bilinfo i det forgangne år.

 

Salgsdokumenter i Bilinfo

Med de nye og forbedrede salgsdokumenter, der nu er tilgængelige i det nye Bilinfo, er det nemmere end nogensinde før at holde det styr på alle informationer og dokumenter i forbindelse med bilsalget. Forbedringen giver dig som forhandler mulighed for at specificere og håndtere købsaftalen og slutsedlen i langt mere detaljeret grad end tidligere.

 

Opdateret beregningsside

Med den opdaterede beregningsside kan du nemt holde det forkromede overblik i forbindelse med et salg. Ved at taste udgifter og indtægter fra et salg ind i vores beregner kan du løbende se den samlede værdi af en handel, inden du giver kunden et tilbud eller slutseddel til underskrift. Helt fra indkøb af den solgte bil til klargøringsomkostninger, samt indtægter fra indgåede finansieringsaftaler.

Læs mere om Bilinfos optimerede beregner her

 

Max Gearing

Max Gearing er det perfekte værktøj til forhandlere af fabriksnye biler. Med det nye Max Gearing-værktøj har du som sælger mulighed for nemt at optimere afgiftsberegningen og relevant fabriksmonteret udstyr på nye biler – både til din og kundens fordel.

 

Bilfakta & Modelkatalog

Modelkataloget giver dig overblikket over alle relevante data på den pågældende model. Også med det nye værktøj Bilfakta kan du nemmere end nogensinde indhente informationer på en given bil i forbindelse med en handel. Uanset om den er på vej ind eller ud af butikken. Det kan være på alt fra oplysninger om særligt ekstraudstyr til eventuelle modifikationer.

Du kan blive meget klogere på Bilfakta her

 

Finansieringsmuligheder i det nye Bilinfo

I 2016 udbyggede vi antallet af finansieringsmuligheder igennem det nye Bilinfo. Derfor kan vi nu være behjælpelig med at hjælpe endnu flere ny- og brugtbilsforhandlere igennem finansiering direkte igennem det nye Bilinfo. Også i 2017 arbejdes der på at tilknytte endnu flere finansieringsmuligheder, så det bliver endnu nemmere at finde den skræddersyede løsning, der passer til både dig og kunden.

Læs meget mere om finansieringsmulighederne i Bilinfo her

 

Kom tættere på kunderne med Lead Management

Lead Management er en stor del af det nye Bilinfo og er allerede et populært værktøj blandt forhandlere. Det giver rig mulighed for at skabe tættere kunderelationer og i fremtiden øge omsætningen pr. kunde samtidig med, at hverdagen som forhandler bliver lettere. 

Derfor har vi i 2016 brugt mange kræfter på at skabe et værktøj, der imødekommer nogle af de udfordringer, der er forbundet med at være forhandler. Vi fortsætter med at forbedre Bilinfo Lead Management i 2017, så forløbet fra første kundehenvendelse til et salg bliver endnu kortere og relationerne endnu tættere.

Af revolutionerende forbedringer er blandt andet, at du nu får leads fra Bilbasen og DBA Biler direkte i Bilinfo Lead Management. Det giver dig et endnu bedre overblik over dine leads og samler dem ét sted.

Som et led i vores egen kvalitetskontrol, har vi løbende indhentet testimonials fra vores brugere. Ydermere afholder vi nu også kurser i brugen af Lead Management. Det kan du læse meget mere om her. Benytter du dig endnu ikke af Bilinfo Lead Management kan du læse meget mere om alle fordelene lige her.

LÆS OGSÅ Udbudsindikatoren: Brugtbilsmarkedet på vej i balance

LÆS OGSÅ Her er vinderne af Bilinfos store julekonkurrence

LÆS OGSÅ Kom til gratis informationsmøde om det nye Bilinfo