’Den Digitale Forhandler 2015’ – en stor succes

Konferencen ’Den Digitale Forhandler 2015’ var en stor succes, hvor deltagerne fik fuld valuta for pengene – og noget at tænke over.

Flere end 150 forhandlere og importører var samlet til en udsolgt konference på Tivoli Hotel & Congress Center den 29. oktober for at blive klogere på, hvordan den digitale virkelighed ser ud for bilforhandlere. Dagen var præget af skarpe, indsigtsfulde og inspirerende indlæg om vejen frem som forhandler i en digital verden fra Ulrik Drejsig fra Orhestra, Morten Saxnæs fra TV2, Mikael Moeslund fra EASI’R, Christian Agger fra Saint Gobain og Marcus Sheridan.

Et af dagens helt store trækplastre var – ikke overraskende – amerikanske Marcus Sheridan, der fortalte om, hvordan opbygning af kundernes tillid er helt central i den digitale markedsføring. Du kan se eller gense hans præsentation her.

Både deltagere og oplægsholdere var veloplagte, og der blev netværket på kryds og tværs og delt idéer og viden. Samtidig nød alle godt af de gode faciliteter og den lækre forplejning, der holdt energiniveauet oppe hele dagen.

Vi er nu allerede klar med billetsalg til Den Digitale Forhandler 2016. Se mere på dendigitaleforhandler.dk hvor du kan læse mere om tema, talere og hvor vi afholder det i år.