Vis bilerne frem med video

Vi er nu klar med en helt ny video-feature, der giver mulighed for at vise dine biler frem på samme måde, som du normalt gør, når du står over for en potentiel køber. Med video får dine salgsargumenter en helt ny og stærkere dimension, der tillader dig at præsentere bilen både ind- og udvendigt med levende billeder.

En stor fordel ved den nye videofeature er, at Google favoriserer annoncer med video i sine visninger. Derfor følger der med den nye funktion en bedre placering af dine annoncer i søgeresultater på Google.

Vi har selvfølgelig sørget for at gøre det nemt at lægge video ind. Det kræver blot en smartphone til at optage og eventuelt redigere filmen. Og derefter kan du nemt uploade til Bilinfo.net

 • Dine videoer præsenteres på dine Bilbasen Standard og Plus annoncer.
 • Læs mere om dine muligheder med annoncering på Bilbasen her. 

360 graders indvendig præsentation

Vi kender 360 graders-billeder fra boligsider, hvor man med musen kan styre sit blik rundt i et kommende hjem. Med Bilinfos introduktion af den særlige type billeder kan du som bilforhandler gøre det samme og give køberen en virkelighedsnær oplevelse af bilens interiør.

På din annonce bliver potentielle købere inviteret til en interaktiv præsentation af bilen, hvor de sidder på forsædet og kigger rundt. Det er lig med en langt mere livagtig præsentation af dine biler, der fanger kundernes opmærksomhed langt bedre end tidligere. 

Funktionen giver også en stor fordel for køberne, fordi den med et betydeligt bedre indblik i bilens stand og udstyrspakke reducerer antallet af besøg hos forhandleren. Det kræver ikke andet end et 360 graders-kamera samt et kamerastativ at komme i gang med servicen.

 • 360 graders-billeder præsenteres på dine Bilbasen Plus annoncer
 • Se eksempel på 360 grader præsentation på Bilbasen her. 
 • Læs mere om dine muligheder med annoncering på Bilbasen her. 

Op til 24 billeder i hver annonce

Vi introducerer nu også muligheden for at lægge helt op til 24 billeder på hver annonce. Således får du som forhandler optimale muligheder for at præsentere dine biler bedst muligt og med masser af gode billeder.

Dermed skaber du som forhandler den rette appetitvækker hos potentielle kunder, der kan danne sig et grundigere overblik over bilen før den første prøvekørsel.

 • Dine ekstra billeder præsenteres på dine Bilbasen annoncer
  • Standard annoncer præsenteres med op til 18 billeder.
  • Plus annoncer præsenteres med op til 24 billeder.
 • Læs mere om dine annoncemuligheder på Bilbasen her. 

Vi står klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig godt i gang med video, 360 graders-billeder og endnu flere fotos på dine annoncer. Kontakt din konsulent i dag:

Kontakt Bilinfo kundeservice hvis du ønsker at høre mere