Bilimportører kan nu opdatere udstyrslister direkte i Bilinfo

Danske bilimportører får nu mulighed for at indlæse og vedligeholde udstyrslister på eftermonteret udstyr direkte i Bilinfo. Det betyder, at forhandlere altid har de seneste priser og udstyrslister til brug i tilbudsgivning og på slutsedler.

Det nye Bilinfo er nu videudviklet til at tage imod opdaterede lister på ekstraudstyr fra danske importører. Det betyder, at det bliver meget enkelt for den enkelte forhandler at tilvælge præcis det udstyr, en køber ønsker på bilen.

Den nye løsning er nem at gå til. Og hver gang, en importør har ændringer i forhold til priser eller udstyr, opdaterer importøren det direkte i Bilinfo. Efterfølgende virker opdateringen øjeblikkeligt i hele Bilinfo-systemet, så forhandlere altid har de seneste oplysninger om modeller og udstyr.

Fokus i Bilinfo er konstant at udvikle og vedligeholde den nemme brugerflade. På den måde sikrer vi, at forhandlere får optimale muligheder for at sælge ekstraudstyr, se avancer og håndtere alle aspekter af handlen helt fra tilbudsgivning til slutseddel.

Følgende mærker har allerede adgang til at indlæse udstyrslister på eftermonteret udstyr i det nye Bilinfo.

Fiat, Volvo, Suzuki, Renault, Mercedes, Opel, Ford og Mitsubishi.