AL Finans lån og Leasing i Bilinfo.net

22.06.2018

I efteråret 2017 blev AL Finans Lån klar til dig i det nye Bilinfo. Nu følger AL Finans Leasing.

Det betyder, at du får to stærke kort på hånden, når du benytter Bilinfo som salgsværktøj, hvad enten kunderne ønsker en klassisk bilfinansiering, eller vil have et stærkt leasingtilbud.

AL Finans Lån bliver brugt hos Per Christensen Automobiler i Rødovre, og her ser man frem til at tilbyde leasing til kunderne.

"Vi har længe efterspurgt en løsning, der både kunne håndtere lån og leasing, så vi er naturligvis meget glade for, at løsningen nu er kommet og ser frem til for alvor at komme i gang med at bruge leasingdelen også. Vi har været med i hele testperioden af både lån og leasing, og må sige at vi er meget tilfredse med det vi har set. Siden lanceringen af integrationen mellem AL Finans lån i Bilinfo i efteråret er vores hverdag blevet betragteligt nemmere og mere effektiv, fordi vi nu kan nøjes med at anvende et system til udregning og ansøgning. Det betyder, at vi kan give vores kunder en bedre service og hurtigt imødekomme deres ønske, og det bliver godt ikke kun at kunne tilbyde lån, men nu også leasing til kunderne" siger sælger Rasmus Hansen.

Det skal være hurtigt, nemt og effektivt for såvel dine kunder som i forhold til din håndtering af tilbuddene.

AL Finans Lån gør det muligt for dig at gennemføre hele dit salg og finansieringen af biler online på computer eller tablet. På samme måde er AL Finans Leasing komplet integreret i Bilinfo, og kan derfor tilgås overalt.

Salgsdirektør Uffe Wichmann fra AL Finans fortæller:

Vi har set meget frem til at komme på Bilinfo.net med AL Finans Leasing. Det kommer til at give forhandlerne større fleksibilitet til at fokusere på deres kunder med begge finansieringsprodukter.

Det er en klar fordel, at kunne tilbyde såvel leasing som det klassiske billån.”

Direktør for Bilbasen og Bilinfo, Nikolaj Gjeding Larsen udtaler:

”Samarbejdet med AL Finans omkring såvel almindelig bilfinansiering som det nyeste produkt med leasingtilbud, er et pejlemærke for de produkter, som vi tilbyder vores samarbejdspartnere i form af forhandlere og finansieringsselskaber. Det er løsninger, som gør det nemmere for bilkøberne at træffe valget, af hvilken type bilfinansiering de ønsker, og samtidig skaber det en bedre forretning for forhandlerne.”

AL Finans Lån er allerede godt i gang, og nu er AL Finans Leasing også klar til dig.

I denne nye version kan du nemt og hurtigt:

  • Lave flere lån og leasing forslag til kunderne og samle dem et sted. Dernæst kan kunden selv vælge den finansiering, der passer bedst.
  • Vedhæfte filer og fremsende slutseddel og dokumentation på kunden til AL Finans, så papirerne kommer AL Finans hurtigere og mere sikkert i hænde. Dermed undgår du også at fremsende med almindelig post. 
  • Få kundens digitale underskrift på lånedokumenterne, så de hurtigt og sikkert bliver underskrevet efter godkendelse. Det forkorter hele salgsprocessen og finansieringsforløbet markant. 

Se i videoen herunder hvordan du nemt og hurtigt kommer igang med AL Finans Lån i Bilinfo.net, og vi glæder os til at præsentere en tilsvarende video til leasing også i nær fremtid.

Du finder også videoen inde i det nye Bilinfo.

AL Finans Lån og Leasing er klar til dig som Bilinfo bruger. Vi glæder os til endnu engang at gøre dagligdagen nemmere for dig som bilforhandler, så du kan bruge tid på det, der betyder noget: Salget og kundekontakten.

Bruger du ikke det nye Bilinfo, så se her hvordan du kommer godt igang

Kort om AL Finans og Bilinfo

  • Cirka 960 bilforretninger har idag mulighed for at anvende AL Finans via Bilinfo
  • Bilinfo bruges af mere end 2000 bilforhandlere og branchefolk med mere end 6.000 oprettede brugere 
  • AL Finans Leasing er klar i Bilinfo.net fra den 22 Juni 2018