Sådan tager du gode 360 graders-billeder

Se filmen med Kresten til venstre og lær lynhurtigt, hvordan man tager gode 360 graders-billeder og lægger dem op på Bilinfo. Du kan også finde en udførlig guide lige her

Vi har testet tre kameraer i tre forskellige prisklasser. Priserne varierer ofte, så det er altid en god ide at tjekke priserne på forhånd, inden du går ud og køber. 

Se vores PDF med test og overblik over tre af markedets kameraer, der kan levere 360 graders-billeder.

Alle 360 graders-kameraer kan i princippet bruges. Du skal blot være opmærksom på, at kameraer har forskellig billedkvalitet og evner under lyssvage forhold.

Husk: Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte vores support, som står klar til at hjælpe med gode råd og vejledning. 

Sælg biler med gode videoer

Forberedelse er alfa og omega for at få lavet en god film. Tænk først og fremmest over lokation, manuskript og varighed.

En smartphone der optager film er rigeligt, men du kan også anvende et spejlreflekskamera for et endnu mere professionelt udtryk. 

Mens du filmer, er det vigtigt med fokus på bilen. Det er fint at nævne din forretning, men lad billeder af bilen fylde mindst 80% af filmen. 

Når filmen er færdigoptaget skal du sikre dig, at du har alle vinkler dækket af og fået præsenteret dit budskab bedst muligt. Derefter kan du uploade, eventuelt klippe og lægge den ind på Bilinfo. 

Vi har lavet en huskeliste til den gode film, så du er sikker på altid at få sælgende videoer på dine annoncer. God fornøjelse.

undefined

Sådan lægger du ekstra billeder, video og 360 grader præsentation i Bilinfo

Vi har gjort det nemt og hurtigt at uploade dine film, ekstra billeder og 360 grader i Bilinfo til Bilbasen annoncer.

Du uploader dem ganske enkelt der hvor du plejer at uploade dine billeder på bilen. og så er du igang.

De ekstra billeder, film og 360 graders præsentationer vil hurtigt herefter være synlige på dine annoncer på Bilbasen.

Rigtig god fornøjelse

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk