Historie

Bilinfo har eksisteret siden 1989 og blev stiftet af brødrene Flemming og Preben Foldager.

Begge brødre havde forinden en driftig bilforretning, men de kunne se muligheder i et system, der gjorde hverdagen for bilsælgeren væsentlig nemmere. Omdrejningspunktet for systemet var behovet for at kunne følge brugtbilmarkedet bedre, end DAF-bogen kunne tilbyde. De begyndte derfor at registrere priser fra alverdens trykte bilannoncer for at kunne regne gennemsnitlige salgspriser ud for en given bilmodel.

Et program blev udviklet og data blev distribueret på disketter til en hastigt voksende kundeskare. Over tid er systemet blevet et online værktøj med en lang række funktionaliteter uundværlige for den professionelle bilsælger. Den store erfaring og viden samt kærlighed til bilbranchen var og er med til at skabe den virksomhed og det program, som vi i dag kender som Bilinfo.

Udover den udbredte anvendelse af Bilinfo hos en stor del af alle danske bilforhandlere, var der efterhånden indledt samarbejde med en kreds af finansieringsselskaber. Det ledte frem til, at Bilinfo A/S blev stiftet i 1997, og finansieringsselskaber, DAF og bilforhandlere blev tilbudt aktier. Brødrene Foldager beholdt hver en mindre aktiepost.

I 2000 startede Bilinfo Bilbasen sammen med Bilmarkedet og hver part havde 50% ejerskab. Bilmarkedet var ejet af henholdsvis Forlaget Benjamin og Den Blå Avis.

I 2007 besluttede Brødrene Foldager at sælge sin andel af Bilinfo til Bilmarkedet, som havde Johnny Laursen - manden bag Bilmagasinet - som storaktionær. Senere overtog Bilmarkedet hele Bilinfo A/S.

Johnny Laursen valgte i 2008 at sælge sin andel af Bilmarkedet, Bilinfo og Bilbasen til Den Blå Avis, der et halvt år senere solgte det hele videre til eBay Classifieds Group.

Dette ejerskab åbner helt nye muligheder for udbredelsen af Bilinfo, idet eBay Classifieds Group har ejerskab af en række markedspladser i hele verden, som kan nyde godt af det bil-dna, som Bilinfo har at bidrage med. Den første udrulning af et værktøj som er kraftig inspireret af Bilinfo, er det tyske salgsværktøj AutoAct, som anvendes sammen med Mobile.de - Tysklands og dermed europa's største bilmarkedsplads.

I 2021 blev Bilinfo en del af Schibsted - nordens største mediekoncern.