Tre ting du ikke vidste om Bilinfo

Med det nye Bilinfo bryster vi os af, at have skabt branchens absolut stærkeste værktøj til administration, annoncering og salg af biler. Det betyder blandt andet, at du nemt kan annoncere dine biler på platforme som Bilbasen og DBA Biler, holde overblikket over de biler du har stående på lager og effektivt følge op på kundehenvendelser og leads. Og det er bare toppen af isbjerget. Bilinfo er spækket med funktioner, der gør hverdagen meget lettere.

Er du endnu ikke helt overbevist om, hvad Bilinfo kan gøre for dig og din forretning, så læs med her og bliv meget klogere på, hvad Bilinfo egentlig er for en størrelse. Over 1000 forhandlere er allerede overbevist.

 

Vidste du for eksempel 

 

  • At der er mere end 5000 unikke brugere, der dagligt anvender Bilinfo. Det er en stigning på 28% i antallet af unikke brugere siden juni 2016.

 

LÆS OGSÅ: Udbuddet af brugte biler stiger fortsat

 

  • At der månedligt bliver oprettet mere end 10.000 kundesager i Bilinfo. Det er tre gange så mange som i juni 2016.

 

  • At forhandlere, der aktivt bruger Bilinfo Lead Management i gennemsnit har under 1 times svartid fra et accepteret lead til første kundeaktivitet.

 

LÆS OGSÅ: De mest populære funktioner - Se hvad dine kolleger bruger Bilinfo til

 

Har du lyst til at høre mere, så kontakt vores dygtige salgsafdeling på 96 19 44 00 eller send en mail til bilinfo@bilinfo.dk. Du kan også blive meget klogere på bilinfo.dk

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk