Toyota Tyskland bruger nu samme CRM-partner som Bilinfo

Toyota Tyskland har peget på EASI'R som CRM-samarbejdspartner og implementeret systemet hos 400 forhandlere. Det er sket ud fra overbevisningen om, at Lead Management er altafgørende for en god kunderelation. Den Aarhusianske virksomhed leverer allerede samme service til Bilinfo.

Hos Toyota har man for længst anerkendt vigtigheden af stærke kunderelationer. I takt med at kravene fra forbrugerne skærpes, er det vigtigere end nogensinde, at distancen mellem kunde og forhandler føles så kort som mulig. Derfor har den tyske division af Toyota implementeret EASI’R på tværs af alle forhandlere og servicepartnere i Tyskland.

LÆS OGSÅ: Lead Management: Tæt på kunderne – fra sælger til direktør

”Vi vil ikke kunne opnå vores fastlagte mål alene via vores eksisterende kunder, men derimod gennem erobringen af nye kunder. Arbejdet med salgsmuligheder og customer relations management er, kombineret med en lovende produktportefølje og attraktive finansieringsmuligheder, et centralt omdrejningspunkt for os”, forklarer Sevilay Gökkaya, der er marketingdirektør i Toyota Tyskland.

Hun uddyber samtidig vigtigheden af et effektivt Lead Management.

"Undersøgelser viser, at cirka 60% af alle potentielle kunder forventer en reaktion fra sælger samme dag. 30% er tilfredse med en opfølgning den følgende dag. Ud over det, har vi forkortet reaktionstiden. 80% af alle potentielle kunder træffer en beslutning inden for højst otte uger og mange inden for en kortere periode. Dette tydeliggør, hvor vigtigt professionel, ensartet vedligeholdelse af kunderelationen er i løbet af købsfasen."

LÆS OGSÅ: De mest populære funktioner – Se hvad dine kolleger bruger Bilinfo til

Du kan også drage nytte af markedets bedste Lead Management system fra EASI’R, der er komplet integreret i det nye Bilinfo. Se mere her.

4 gode grunde til at investere i Bilinfo Lead Management

  • Kortere reaktionstid på kundehenvendelser
  • Forbedret fleksibilitet til håndtering af kundehenvendelser
  • Automatisk reaktion, hvis du ikke manuelt foretager dig noget
  • En samlet stærkere kunderelation med forbedret forretning til følge