Nybilsalg i Bilinfo.net

Alle autoriserede mærkeforhandler, der har Bilinfo Pro vil få adgang til at kunne håndtere nybilsalg med biler og udstyr direkte fra DBI i Bilinfo.net.

Når du opretter en ny sag kan du, udover at vælge en bil fra din Egne biler liste, nu også vælge en ny bil fra DBI.

Vi har bibeholdt de populære funktioner som eksempelvis ”Handel på byttepris”, men har også lavet en del forbedringer med det klare formål, at understøtte dig i et mere effektivt salg.

Med data fra sagen, som du kun indtaster én gang, kan du eksempelvis printe alle de gængse dokumenter såsom Køreseddel, Tilbud, Slutseddel, Tolddokument og Fakturagrundlag.

Når du arbejder med en sag har vi lavet en overbliksboks der samlet de vigtigste data.

Den indeholder dit tilbud til kunden, samt hvordan din indtjening fordeler sig på henholdsvis køretøjet, udstyr og finansiering. Dermed bevarer du overblikket under hele salgsforløbet.   

Når du abonnerer på Bilinfo Pro har du også direkte adgang til Kundehåndtering. På den enkelte kunde kan du nemt se og indtaste detaljer på kunden, se kundens biler og se aktive og afsluttede sager med kunden. Det giver dig et hurtigt og samlet overblik over kunden.

 Husk at du let kan finde frem til dine sager via den intelligente supersøger, som udover at søge i dine og din afdelings sager, også søger på Egne biler og Kunder.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk