Nu kan du nemt udskrive Billisten i Bilinfo.net

Nu har vi gjort det muligt at udskrive biler fra Billisten direkte i Bilinfo.net. Derved kan du nemt sammenligne forskellige biler og prisfastsætte dem korrekt.


Billisten er dit daglige markedsoverblik

Billisten er Danmarks største bildatabase med forhandlerbiler, som giver dig unik indsigt i bilmarkedet. Billisten inkluderer blandt andet et register over salgspriser, som hjælper dig med at sætte den rigtige pris og optimere din indtjening ved hver handel. Billisten opdateres dagligt og giver dig den nyeste viden samt værdifuld indsigt i trends og tendenser på markedet. 
Med Billisten er du er skridt foran konkurrenterne når du skal indkøbe og sælge biler. 


Udskriv dokumentationen for din afgiftsberegning
 

Med Billisten kan du nemt finde det nødvendige beregningsgrundlag for din skatte- og afgiftsberegning ved bilsalg og udarbejdelse af leasingkontrakter. Med den nemme udskrift funktionen kan du let gemme den påkrævede dokumentation for disse beregninger. 


Sådan udskriver du Billisten

Du finder Billisten i Bilinfo.net i menuen til højre. Derefter kan du vælge de biler du ønsker at udskrive ved at markere dem i afkrydsningsfeltet. De valgte biler printes ved at klikke Udskriv. Klik her og se hvordan. 


Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 
96 19 44 00 eller bilinfo@bilinfo.dk.