Markedsudvikling: Her er de modeller, der lige nu stiger mest i udbud.

Igennem de seneste seks måneder har Bilinfo fulgt udviklingen på brugtbilsmarkedet og fundet frem til de 5 biler, der er steget mest i udbud.

VW Golf VII er uden tvivl en populær model på brugtbilmarkedet. Og netop nu er det også den model, der stiger mest i udbud, skarpt forfulgt af Ford Mondeo og Renault Captur på de sekundære pladser. Det viser en opgørelse fra Bilinfo, der har fulgt antallet af biler på vej i udbud på brugtbilsmarkedet.

LÆS OGSÅ: Udbudsindikatoren: Brugtbilsmarkedet på vej i balance

”Det gode ved VW Golf er, at en stor del af de nye biler er benzinudgaver. Og netop benzindrevne biler efterspørges i høj grad af bilkøberne i øjeblikket. Omkring 65 procent af de udbudte Golf-modeller er benzinbiler ” beretter Jan Lang, der er markedsanalytiker for Bilinfo og Bilbasen.

Det samme er dog ikke tilfældet for Ford Mondeo og Renault Captur. Her er billedet stik modsat med en dieselandel på omkring 65 procent.

LÆS OGSÅ: EASI’R sørger for stærke kunderelationer - også i Bilinfo Lead Management

”Det er vigtigt at følge med i hvor mange eksemplarer af en given model, der enten er på markedet eller på vej ind, så man kan planlægge sit lager herefter”, uddyber Jan Lang.

Mærke Model Antal enheder seneste
6 måneder
Benzin/dieselandel
VW Golf 2.432 65/35
Ford Mondeo 2.213 34/66
Renault Captur 1.988 35/65
Ford Focus 1.871 41/59
Renault Kadjar 1.791 78/22

*Modeller, der er under 36 mdr. gamle