Kom med til Den Digitale Forhandler 2016

Den Digitale Forhandler 2016 er bilbranchens største konference om tendenser, potentialer og faldgruber i den rivende digitale udvikling. Køb billet allerede i dag.

Den digitale verden gør det muligt for forbrugere at være online 24/7. Man kan se, lytte, læse og shoppe døgnet rundt. Det gælder selvfølgelig også for bilkøbere. Og det stiller nogle helt nye krav til forhandlerne, end vi tidligere har set.

Hvordan og hvornår er man bedst i kontakt med sine kunder, hvor tit skal man kommunikere til dem og hvordan fastholder man dem i en digital verden, der er mere flygtig end nogensinde?

Det handler om at være på forkant med den nyeste viden på området og udnytte det fulde potentiale i både egen forretning og i de digitale muligheder. 

Derfor inviterer Bilinfo til Den Digitale Forhandler 2016. Temaet er netop 24/7, og det hele kommer til at foregå i DR Koncerthuset tirsdag 1. november 2016. Tilmeld dig før 10. oktober og få 50 % i rabat på billetten. 

Det bliver en dag med et højspændt program, mulighed for networking og selvfølgelig lidt lækkert at spise og drikke. 

Når du går hjem fra Den Digitale Forhandler 2016, er du klædt på med konkrete ideer og viden, som du kan implementere direkte i din hverdag som bilforhandler. 

Læs meget mere og køb billet til Den Digitale Forhandler 2016 her.