Hvad kan Lead Management gøre for dig? Læs om fordelene her

I takt med, at vi stadig implementer alle mulighederne i det nye Bilinfo, har vi lanceret en række kurser om brugen af Lead Management; en af hjørnestenene i Bilinfo. I den forbindelse har vi snakket med Christian Møller fra Linding Biler i Varde, en af de forhandlere, der allerede har været på kursus.  

“Jeg kommer ikke kun for at lytte, men også for at give mine input til systemerne. CRM-systemer og herunder Lead Management er en nødvendig del af en moderne bilforretning. Med sådan et værktøj er det meget nemmere at navigere og rette til, fordi man synliggør, hvor i processen man måske har udfordringer”, siger Christian Møller. 

Også Jakob Byskov Lind fra Byskov Biler i Tjørring har fået en bedre forståelse for Lead Management efter at have deltaget.

“Lead Management gør det nemmere at få fulgt op på kunder i en travl hverdag. Det går stærkt, og så får man måske ikke fulgt op i det omfang, der var ønskeligt. Her kan Lead Management hjælpe til bedre styring af salgsprocessen”, fortæller han

Og ifølge Jakob Byskov Lind er det ikke sidste gang, at han deltager.

“Jeg bruger kun det nye Bilinfo, og ikke det gamle system. Det er fedt at komme med på kurserne og møde de mennesker, der er i maskinrummet. Det er ikke sidste gang, at jeg er med.”

Ønsker du at lære mere om Lead Management og dets mange funktioner, kan du tilmelde dig igennem vores kundeservice.

Mere en 450 forhandlere anvender allerede idag det nye Bilinfo og yderligere 150 har aftalt at blive overflyttet til den nye udgave snarest muligt. I det nye Bilinfo fås Lead Management i tre forskellige versioner; Pro Lead (som tilkøb), Advanced og Premium. Du kan læse meget mere på Bilinfo.dk.

 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk