AL Finans i Bilinfo

Et nyt samarbejde mellem AL Finans og Bilinfo imødekommer bilkøberens behov for hurtig og effektiv service hos forhandlerne.

Bilfinansieringen er en helt afgørende del af en bilhandel. Forbrugeren ønsker en letforståelig fremstilling af nøglepunkterne i finansieringen, og det er vigtigt, at oplysningerne kan leveres hurtigt. Det viser en undersøgelse som analysebureauet Userneeds har lavet for Bilinfo.

Med udgangspunkt i bilkøbernes behov lancerer AL Finans og Bilinfo i september 2017 en integration, der sætter en ny standard for den service, som bilforhandleren yder i forbindelse med bilkøbet. 

”Vi har set meget frem til at komme på Bilinfo.net. Med få klik kan forhandlerne hele tiden ansøge og se status på deres finansieringer. Det vil give forhandlerne større fleksibilitet til at fokusere på deres kunder. Det bliver rigtig spændende,” fortæller Uffe Wichmann, salgsdirektør hos AL Finans.

Enkelt og effektivt

Bilkøbernes krav til en professionel service stiger hele tiden, og derfor har AL Finans og Bilinfo haft fokus på, at bilforhandleren hurtigt, nemt og enkelt kan tilgå løsningen, uanset om det sker fra mobil, computer eller tablet. Det kræver kun en internetforbindelse.

”Vores samarbejde med AL Finans tegner retningen for det nye Bilinfo, hvor fokus er på, at gøre det så enkelt og effektivt for forhandlerne i det daglige arbejde, så de kan tilbyde bilkøberne den bedste service i forhold til finansieringstilbud” siger Abhishek Roy, direktør for Bilinfo og Bilbasen.

Derfor er integrationen mellem AL Finans og Bilinfo så fleksibelt opbygget, at det er nemt at udvikle nye funktioner i fremtiden.

Første trin er lanceringen af AL Finans Lån, og i løbet af nogle måneder vil AL Finans Leasing også være integreret i Bilinfo.

Kort om AL Finans og Bilinfo

  • Cirka 960 bilforretninger har idag mulighed for at anvende AL Finans via Bilinfo
  • Bilinfo bruges af ca. 1.900 bilforhandlere med mere end 6.000 brugere 
  • AL Finans Lån lanceres i Bilinfo.net den 5. september
  • AL Finans Leasing vil komme i Bilinfo.net kort efter – inden udgangen af 2017