Finansiér lån op til 100.000 kr. uden udbetaling med Ikano Bank i Bilinfo

Gennem Bilinfo.net fik du i november adgang til endnu en finansieringspartner – Ikano Bank.

Med Ikano Bank i Bilinfo kan du tilbyde dine kunder en attraktiv finansiering af deres bilkøb med et finansieringsbeløb på op til 100.000 kr. – uden udbetaling. Bruger du ikke Bilinfo, er maksimalbeløbet for en finansiering, uden udbetaling, 75.000 kr. Med et finansieringsbeløb på 100.000 kr. har du derfor mulighed for virkelig at ramme de talrige kunder, der søger biler i denne prisklasse.

Hvis du vil benytte dig af Ikano Banks muligheder, skal du have et Bilinfo Pro abonnement, men så får du også en enestående mulighed for at øge salget af biler i denne prisklasse betragteligt. 

Ikano Bank er fuldt integreret i Bilinfo, så det er nemt for dig at tilbyde finansiering til 
bilkøberen, når du udarbejder et tilbud eller en slutseddel. Alt arbejdet foregår via Bilinfo.net – der er ingen besværlige processer på andre platforme.

Annoncerer du på BilBasen, kan du ovenikøbet få vist finansieringsforslag fra Ikano Bank direkte på dine annoncer. Det kræver blot, at du vælger Ikano Bank som primær finansieringspartner. Start nu på Bilinfo.net.

Ikano Bank er naturligvis registreret under Finanstilsynet, så du kan være sikker på, at god bankskik overholdes. Ikano Bank har udbudt lån i mere end 30 år og udspringer af IKEA-familien.

Har du ikke allerede adgang til Her & Nu Billån fra Ikano Bank i Bilinfo, så kontakt Bilinfo Kundeservice på tlf. 96 19 44 00.