Falske e-mails i omløb

Vi oplever desværre, at flere forhandlere pt. modtager en e-mail, som misbruger BilBasens navn og logo (se billede af mailen herunder).

E-mailen ser ud til at komme fra BilBasen. I mailen bliver man bedt om at bekræfte sin identitet og opdatere sine Bilbasen oplysninger.

Linket i e-mailen fører til et site, som ikke er Bilbasen.dk, men ligner meget. Man bliver her bedt om at taste login-data. Det må du ikke gøre!

Hvad gør du, hvis skaden er sket?
Har du allerede oplyst disse data på den falske hjemmeside, skal du straks ændre din adgangskode på i Bilinfo.net eller kontakte Support.

Vejledning: Sådan skifter du din adgangskode i Bilinfo.net

undefined

Hvad er phishing?

Det kaldes phishing, når svindlere forsøger at franarre internetbrugere deres bankoplysninger eller login-data ved at misbruge kendte firmaers logo og design. Denne type svindel cirkulerer desværre mange steder på nettet.

Det sker typisk ved, at man får tilsendt en e-mail, hvor der står, at man skal sende sine oplysninger pr. e-mail eller logge ind på en falsk internetside, der ligner f.eks. Bilinfo.net. Du skal derfor være meget opmærksom på, at der i webadressen skal stå https://www.bilinfo.net.

Har du spørgsmål vedrørende ovenstående eller har du modtaget en af disse mails, er du meget velkommen til at kontakte Support.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk