Få gang i salget: Bilinfo afholder kurser i Lead Management

Med et effektivt kundestyringsværktøj tabes færre kunder på gulvet. Derfor inviterer Bilinfo nu forhandlerne til at deltage i kurser om brugen af Lead Management.

Bilinfo Lead Management bidrager til at optimere salgsprocesser hos enhver bilforhandler. Men fordi Bilinfo er så omfattende, kan det virke uoverskueligt for nye brugere. Derfor afholder vi hos Bilinfo nu kurser om brug af Lead Management.

På disse kurser kan du som medlem af Bilinfo få et unikt og gennemgående indblik i et yderst brugbart værktøj, der med garanti kan optimere din forretning og gøre din hverdag lettere.

“Vaner er svære at ændre, men det går nemmere, hvis man bliver klædt godt på. Derfor afholder vi løbende kurser i blandt andet Lead Management for bilforhandlere, så vi kan hjælpe vore forhandlere til at få flest mulige salg gennemført”, siger Andrew Whitehair, direktør for Bilbasen og Bilinfo.

Lead Management er en integreret del af det nye Bilinfo. Og nu er Lead Management tænkt ind i systemet fra start, så alle potentielle kunder oprettes fra første kontakt. På den måde bliver opfølgningen meget nemmere.

“Ved at have styr på kunden hele vejen fra kontakt til salg er det meget lettere at tilrette salgsindsatsen og se, hvor den måske halter. De automatiserede processer som for eksempel opfølgning på mail holder kontakten varm med minimal indsats fra sælger”, uddyber Andrew Whitehair.

Bruger du allerede Lead Management i Bilinfo, men er endnu ikke overflyttet til den nye version, kan du kontakte vores kundeservice og blive flyttet. 

Kontakt kundeservice i dag og få arrangeret dit første kursus. 

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk