Få flere kunder fra mobile medier med KlikXtra, Standard, Plus eller Eksklusiv-annoncer i BilBasens app

Vil du gerne have endnu flere kunder fra mobile medier? Nu får du endnu mere for pengene, hvis du har købt KlikXtra, Standard, Plus eller Eksklusiv annoncering på BilBasen. 

Flere og flere af bilkøberne på BilBasen bruger vores app til iPad eller iPhone, når de søger efter bil. I øjeblikket kommer 33 % af alle besøgende via vores app, og derfor lancerer vi nu en optimering af KlikXtra, Standard, Plus og Eksklusiv-annoncer i app’en.

Dermed sørger vi for, at de bilforhandlere, der med Standard, Plus og Eksklusiv annoncering har købt optimering af deres annoncer, også får sat ekstra fokus på deres biler på de mobile platforme.

Har du alene Discount-annoncer, er det et godt tidspunkt at opgradere dem, så du også får din andel af det store antal bilkøbere, der benytter mobile medier.

KlikXtra er tilgængeligt både på iPad og iPhone.

For Standard, Plus og Eksklusiv-annoncer lancerer vi to nye features:

Bilens særlige kvaliteter

På annoncen kommer der nu en markering på billedet af bilen. Her kan bilkøberne se, om bilen har en særlig kvalitet:

  • God brændstoføkonomi
  • Rummelighed
  • Geografisk placering tæt på kunden

Vi har undersøgt flere forskellige muligheder for at fremhæve bilannoncerne, og bilkøberne reagerer klart bedst på det lille ”badge” på billedet ift. andre markeringer. Samtidig er det i særlig grad netop brændstoføkonomi, rummelighed og bilens placering, der interesserer bilkøberne, og får dem til at klikke videre på annoncen.

Ekstra fremhævning, når prisen på bilen er blevet sat ned

En anden ting, som bilkøberne er særligt opmærksomme på, er naturligvis bilens pris – og især om prisen påbilen er blevet sat ned. Det bliver nu også fremhævet: Den gamle pris vises med en overstregning og den nye, nedsatte pris vises ved siden af.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil vide mere om annoncering på BilBasen er du velkommen til at kontakte en af vores dygtige konsulenter.