Nyt design på Bilbasen – og mere trafik til forhandlerne

Bilbasen har fået et helt nyt design. Vi glæder os til at præsentere vores brugere på Danmarks største bilside for et moderne look, der stemmer overens med det høje niveau, vores indhold har.

Bilbasen har fået nyt logo, stærkere farver, større billeder og øget brugervenlighed. Det betyder øget engagement fra vores brugere, og dermed flere besøg på jeres salgssider.

Siden vores app, som er Danmarks mest benyttede, fik nyt design tidligere på året, har vi set fantastiske trafiktal: Antallet af henvendelser er fordoblet, antallet af brugere der er logget på er tredoblet, antallet af klik-ekstra-visninger er øget med mere end en tredjedel og mere end halvdelen af de leads, vi sender videre til jer, er beriget med data om kundernes ønsker og intention. Vi regner selvfølgelig med samme succes på desktop. Feedback fra forhandlere er naturligvis meget velkomment.

Over sommeren kommer vi desuden til at forbedre vores website yderligere. Vores forside bliver redesignet, så man nemmere får overblik og bliver guidet det rette sted hen. Alt i alt vil brugerne få en langt bedre totaloplevelse, der naturligt vil lede til mere interaktion og i sidste ende flere handler.

Bilbasen ønsker alle en rigtig god sommer – vi håber, I tager godt imod det nye design. 

Se det nye design på Bilbasen her!

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk