Ektraudstyr inkl. moms, automatisk finansieringsforslag, auto "save" på sagen...

Vi arbejder i øjeblikket på en række opdateringer og forbedringer af det nye Bilinfo og vi er samtidig igang med at udføre en række test der vil hjælpe med at forbedre dit Bilinfo. Det kan derfor forekomme at der er nogle ting som ser lidt anderledes ud og er flyttet lidt rundt.

- Tak for din feedback og forståelse.

 

Forbedret brugeroplevelse med Internet Explorer

Til de brugere der anvender Internet Explorer, har vi lavet forbedringer der betyder at Bilinfo nu arbejder hurtigere for dig. Dette er især vigtigt for de brugere der arbejder med finansieringer der kræver Internet Explorer

 

Auto gem, når man arbejder på en sag

Vi har opdateret auto gem i Bilinfo, således at når du skifter fane på sagen, bliver de data du tastede på sagen sidst være gemt automatisk og du kan hurtigt arbejde videre med sagens indhold, fra kundens data, bilen, bytte bil og finansiering, uden at have behov for at gemme løbende.

(opdatering vedrører Bilinfo Pro Løsningen)

 

Ekstraudstyr til salget er opdateret med inkl. moms

Når du opretter ekstraudstyr i Bilinfo, kan du nemt og hurtigt gøre det med Inkl. moms priser, også når du tilføjer udstyr til Bilen på slutsedlen. Det betyder at du hurtigt kan definere din udsalgspris, se momsen og din avance og ikke mindst gemme udstyret til næste salg du skal lave.

Rediger og opret dit ekstraudstyr under 'Administration' i menuen og vælg 'Forhandlerdetaljer'.

(opdatering vedrører Bilinfo Pro Løsningen)

 

Automatisk Finansieringsforslag

Mange forhandlere har efterspurgt en bedre synliggørelse af deres fortrukne finansieringselvskab, Derfor har vi arbejdet på at sikre en bedre løsning der betyder at du trygt kan vælge dit automatiske finansieringselskab og få dette opdateret til dine annoncer på Bilbasen, DBA.dk og hjemmeside

(opdatering vedrører Bilinfo Pro Løsningen)