Kom med til Den Digitale Forhandler 2018!

12.09.2018

Det er med stor glæde at vi kan løfte sløret for, at Den Digitale Forhandler vender tilbage i år. Torsdag d. 25. oktober 2018 slår vi nemlig dørene op for den 3. udgave af Den Digitale Forhandler 2018. Det foregår på Restaurant Silo i 50 meters højde, med udsigt over Københavns Nordhavn.

 

 

undefined

The future is now

Det overordnede formål med dagen er, at vi alle går klogere hjem og bedre rustet til at håndtere morgensdagens digitale udfordringer og muligheder som forhandler og importør. Vi vil belyse de ting, der rører sig indenfor den digitale verden, og bl.a. gøre dig klogere på forbrugeradfærd, strategisk annoncering og contentproduktion med særlig fokus på video. Det sørger et væld af kompetente foredragsholdere for, der anføres af årets vært, TV- og radiovært Felix Smith, som også var vært til konferencen tilbage i 2015.

Marcus Sheridan på talerstolen igen i år!

Igen i år har vi hentet nogle af de skarpeste hjerner fra både bil- og mediebranchen, der vil berige dig med uvurderlig viden og klæde dig endnu bedre på til at agere i fremtidens digitaliserede hverdag. Dagen byder på skarpe, indsigtsfulde og inspirerende indlæg fra blandt andre Keld Reinecke, TV-producer og Medierådgiver og Daniel Brewes, Kommerciel Direktør for Mobile.de. Og så er det med stor glæde, at vi kan annoncere at amerikanske Marcus Sheridan, International foredragsholder indenfor salg, markedsføring og lederskab., atter kommer på talerstolen.

undefined

Vi er sikre på, at Den Digitale Forhandler igen i år kan være med til at skabe vækst og udvikling i din virksomhed og på tværs af branchen.

Billetsalg

Vi er klar med billetsalg til Den Digitale Forhandler 2018. Prisen er kr. 1.500. Du kan læse mere om konferencen og se al praktisk information på www.dendigitaleforhandler.dk

Vi glæder os til at se dig og sammen blive klogere på den digitale bilbranche!

undefined