Bilinfos Beregningsside giver det forkromede overblik

Nu bliver det endnu nemmere at få overblik over økonomien ved et bilsalg. Den nye Beregningsside i Bilinfo giver klarhed over alle aspekter i en handel, så du ved, hvor pengene bliver tjent.

Bilinfos Beregningsside er skabt for at gøre det nemt for forhandlere at skille de enkelte elementer i et salg fra hinanden. Med Beregningssiden får du fuldt økonomisk overblik i alle handler fra start til slut. Den øgede forståelse for det samlede salg giver større mulighed for at fokusere indsatsen og øge avancen. 

Beregningssiden rummer alle relevante informationer som udgifter, fortjenester, kostpriser og moms. Beregningssiden gør det også nemt at se, om den primære del af indtjeningen kommer fra udstyr, finansiering eller bilen selv. 

Vi forbedrer hele tiden Bilinfo for at gøre bilforhandlernes arbejde så nemt som muligt. I den seneste opdatering er følgende blevet tilføjet:

  • Se avancen eksl. moms
  • Se vejledende profit og minimumsprofit på nye biler
  • Tilføj og fjern ekstraudstyr
  • Ret priser på ekstraudstyr
  • Se avancen på finansieringsaftalen
  • Øget brugervenlighed

Prøv den nye Beregningsside på Bilinfo allerede i dag. 

Hvis du endnu ikke er tilmeldt det nye Bilinfo, kan du kontakte din forhandlerkonsulent eller kundeservice og blive opgraderet til Pro Lead-abonnent.

Vi er altid klar til at høre feedback, hvis du har kommentarer eller ideer til forbedringer, så Bilinfo også i fremtiden kan være det foretrukne redskab for bilforhandlere i hele Danmark. Kontakt os her