Bilinfo integrationer

DRACAR+, AutoVision og Incadea er tre populære dealer management systemer, hvor du bl.a. kan klare den daglige administration. Vi udveksler data om:  

• biler 
• kunder 
• fakturering af solgte enheder

mellem Bilinfo og det enkelte system, og det giver dig overblik over dine data og letter dine arbejdsgange. Integrationen giver dig bedre styr på kunde og emner, da disse data automatisk synkroniseres mellem Bilinfo og DRACAR+/AutoVision/Incadea.

Nye og brugte biler samt kundebiler kommer ligeledes automatisk over i Bilinfo.

Information til generering af faktura til kunden bliver også automatisk sendt fra Bilinfo over i DMS-systemet, og sparer dig dermed tid og besvær med manuel og ukorrekt indtastning.

Bilinfo samarbejder også med Easy2Click, som er et CRM-værktøj, der holder styr på din kontakt med dine kunder. Sammenkoblingen af Easy2Click og Bilinfo gør det hurtigt og nemt for dig at styrke din salgsindsats og øge effektiviteten og salg - helt uden at ændre på den måde dine sælgere arbejder på i dag.

Systemet giver dig relevant viden om dine kunder: Hvornår skal du handle, og kan hvordan du automatisere og maksimere din salgsindsats. 

Alle aktiviteter i din salgsproces vil automatisk skabe en kalender-opgave, så du kan strukturere din arbejdsdag og herigennem øge effektiviteten og chancen for et salg.

Du får rapporter, der giver dig værdifuld viden om kunderne og med kampagnemodulet kan du let og professionelt kommunikere med potentielle og nuværende kunder gennem ad-hoc eller periodiske kampagner.

Kontakt din konsulent for at høre hvordan du kommer i gang med Easy2Click, eller integrerer op imod DRACAR+,AutoVision og Incadea.