Bilinfo Markedsplads erstatter EngrosFaxen

30.06.2018

EngrosFaxen blev lukket d. 30. juni, og Bilinfo Markedsplads er nu stedet, hvor du kan handle engros- og privatbiler. Det skete, da fremtiden kalder på mere digitale og automatiserede løsninger. Derudover er det en måde at sikre, at du som kunde fremover har adgang til de nyeste markedsdata fra Danmarks største markedspladser for biler.

Med Bilinfo Markedsplads får du et smart søgeværktøj, der giver dig et unikt markedsoverblik over alle privat- og engrosbiler, som er til salg på Bilinfo, Bilbasen og DBA. Bilinfo Markedsplads er altid opdateret med de nyeste annoncer, og det sikrer, at du altid nemt kan finde de bedste og mest relevante købsemner blandt de mere end 15.000 biler, der er til salg via Bilinfo Markedsplads.

Eksisterende kunder hos EngrosFaxen har automatisk fået adgang til Bilinfo Markedsplads, og dette er tidligere kommunikeret direkte til dem.

Har du ikke allerede et Bilinfo Markedsplads abonnement i dag, har du mulighed for at købe et abonnement til 199 kr. pr. måned. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på 96 19 44 02 eller bilinfo@bilinfo.dk.

Med venlig hilsen,
Bilinfo

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk