Sælg effektivt på de største annonceplatforme

Sælg effektivt på de største annonceplatforme

Med Bilinfo har vi gjort det så nemt som muligt for dig at sætte dine biler til salg på Danmarks førende digitale annonceringsplatforme for biler. Opret annoncer på under end et minut, og kom hurtigt ud på alle bilportaler.

Spar tid – og sælg flere biler

Den direkte integration mellem Bilinfo, Bilbasen og DBA gør det utroligt enkelt og effektivt at oprette annoncer for dine biler. Som noget unikt kan Bilinfo også nemt levere dine annoncer til de øvrige landsdækkende bilportaler såsom GulogGratis, BilZonen og Biltorvet. Dermed kan du med ét værktøj, komme ud på alle relevante markedspladser i Danmark. Du sparer masser af tid i det daglige arbejde, da annoncerne kun skal oprettes én gang for at vises alle steder.

Stor efterspørgsel

Annoncér der, hvor kunderne er – Bilbasen og DBA er Danmarks største digitale annonceringsplatforme for biler. 

Sæt den rigtige pris

Se biler der er til salg, og hvad de blev solgt til, når du skal sætte prisen. Det hjælper dig til at sælge effektivt og med god avance. 

Nå ud til mange forskellige bilkøbere

Når du annoncerer på Bilbasen og DBA, når du ud til alle målgrupper. Så du kan sælge alle typer biler.

Annoncering på Bilbasen

Danskernes foretrukne bilsite – så enkelt kan det siges. 75% af alle bilkøberne bruger Bilbasen, som har mere end 900.000 besøgende om måneden. Biler, der er annonceret på Bilbasen, sælges i gennemsnit 41% hurtigere.

Læs mere

Annoncering på dba

DBA er Danmarks næststørste bilsite, med mere end 150.000 besøgende og over 12 mio. sidevisninger om måneden. Mange bilkøbere, især kvinder, foretrækker DBA, fordi det er simpelt, hurtigt og nemt. 

Læs mere

Find en køber til enhver bil

Nå tusindvis af potentielle kunder hver måned på Bilbasen og DBA – danskernes foretrukne bilportaler – med ganske få klik.

Bilbasen og DBA har tilsammen mere end 40 mio. sidevisninger om måneden. Ved at være synlig her kan du dermed sikre, at dine annoncer bliver set af mange forskellige bilkøbere – fra bilentusiasten til storfamilien.

Online annoncering bliver ikke nemmere

Med Bilinfo får du mange muligheder for at annoncere og sælge dine biler digitalt. På Bilbasen er der for eksempel mulighed for enkel søgebaseret annoncering eller eksklusiv-annoncer med massiv eksponering. Samtidig har vi gjort det nemt for dig at overskue dine muligheder og vælge den platform og annoncetype, der er rigtig for dig.

Har du spørgsmål, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig videre.