Annoncér på Bilbasen og sælg hurtigere.

Annoncér på Bilbasen og sælg hurtigere.

Vidste du, at biler, der er annonceret på Bilbasen, i gennemsnit sælges 41% hurtigere end biler, der ikke annonceres på platformen? 75% af bilkøberne bruger Bilbasen, som har mere end 900.000 besøgende hver måned. Med Bilinfo får du direkte integration til Bilbasen, så du nemt og hurtigt kan annoncere på danskernes foretrukne bilsite.

Skab gode resultater og stærke kunderelationer

Brug effektiv annoncering til at skabe stærke relationer til loyale kunder på Bilbasen. Du kan ramme flere forskellige målgrupper og dermed sælge forskellige typer biler. Dine annonceringsmuligheder er mange – fra enkle, søgebaserede annoncer med varierende mængder af billeder, video, 360 graders visning og information til bannerannoncer med maksimal synlighed og eksponering. Skræddersy annonceringen til hver bil, og øg sandsynligheden for at gøre en god og hurtig handel.

Opret annoncer med få klik

Med Bilinfos integration til Bilbasen kan du oprette annoncer hurtigt og uden besvær. 

Vær synlig dér hvor kunderne er

Tre fjerdedele af de danske bilkøbere bruger Bilbasen. Intet andet sted finder du så mange potentielle kunder.

Sælg hurtigt

Biler, der annonceres på Bilbasen, sælges i gennemsnit 41% hurtigere. 

Søgebaseret annoncering: Discount

Med søgebaseret annoncering udvælger systemet dé annoncer, som bedst matcher bilkøberens søgninger. Dine annoncer vises altså for relevante bilkøbere.

'Discount-annoncer' indeholder nu op til 18 billeder og grundlæggende oplysninger om bilens mærke, model, variant, km, pris og årgang.

Kr. 549,- pr. måned + kr. 4,49 pr. bil pr. dag
(Træder i kraft per 1. August 2022)

Søgebaseret annoncering: Standard

Med 'standard-annoncer' skaber du mere opmærksomhed. Du har nemlig mulighed for at få fremhævet fem ekstra billeder i søgeresultatet, tilføje helt op til 18 billeder til din annonce samt uploade en videopræsentation af din bil. Du kan desuden tilføje dit firmalogo samt slogan, og dit logo vil også fremgå på din annonce i søgeresultatet. Du får også automatisk oprykning hver 14. dag.

Billeder øger sandsynligheden for, at brugerne klikker på din annonce – og med mulighed for at vise dine biler frem på video -  har du samtidig mulighed for at profilere din forretning på en professionel måde, når køberen har vist interesse. 

Kr. 549,- pr. måned + kr. 8,19 pr. bil pr. dag.
(Træder i kraft per 1. August 2022)

Søgebaseret annoncering: Plus

'Plus' giver dig alle fordelene fra 'Standard', op til 24 billeder til annoncen og 360 graders præsentation af bilens interiør og kabine, samt en meget værdifuld opgradering: Dine biler bliver vist på en særlig placering i et galleri øverst i søgeresultatet. Du får oprykning hver 7. dag. 

Med Plus opnår du større synlighed, en digital præsentation af bilens indre og ydre, samt en professionel og relevant præsentation af dine biler og forretning, der fører til mere og hurtigere salg. Det betyder kortere lagertider og større omsætning.

Kr. 549,- pr. måned + kr. 11,89 pr. bil pr. dag.
(Træder i kraft per 1. August 2022)

Annonceoptimering: KlikXtra

Få flere visninger, og opnå større fleksibilitet i dit annonceforbrug med KlikXtra. Du betaler kun, når potentielle kunder klikker på dine bannere, og du kan sætte et dagligt loft for det beløb, du ønsker at bruge. 

Med KilkXtra vises dine bilannoncer på udvalgte, relevante placeringer på Bilbasen og dba, f.eks. på forsiden af Bilbasen, i Bilbasen app og relevant indhold på den enkelte bilvisningsside på Bilbasen. Samtidig vises dine biler også i relevante søgeresultater på dba Biler.

Kr. 1,39 pr. klik

Annonceoptimering: Eksklusiv

Få massiv eksponering med store annoncer, billeder og tekster med Bilbasens Eksklusiv-annoncering. Du får betydeligt større annoncer, som inkluderer udstyrs tekst og tre store billeder. Derudover får du individuel reklamegrafik og/eller tekst uden beregning.

Max. 3% af alle annoncer fra forhandlere kan være Eksklusiv-annoncer.

Kr. 12,79 pr. bil pr. dag

Bannerannoncering

Kør landsdækkende eller lokale kampagner med bannerannoncer på Bilbasen. En oplagt mulighed, hvis du skal introducere en ny bilmodel, holde åbent hus eller vil styrke din profil.

Pris afhænger af antal visninger. Kontakt os, og hør om dine muligheder.

Re-targeting

Re-targeting er intelligente bannere, som afspejler, hvad en potentiel kunde har set på din side. Det minder kunden om de biler, han eller hun er interesseret i, og viser lignende alternativer fra din bilpark, som leder kunden tilbage til din side. Retargeting giver en god effekt og øger typisk antallet af opkald til din forretning fra Bilbasen annoncer med 25% 

Kontakt Bilinfo for mere information.

69%

Kortere lagertid ved at vælge Eksklusiv-annoncering i hele annoncens levetid.

1

Minut tager det at oprette annoncer på Bilbasen via Bilinfo.

500.000+

Downloads af Bilbasens app.