Bilinfo Lead Management

Med et effektivt lead management sælger bilforhandlere typisk 8% flere biler.


Bilinfo Lead Management er en samlet platform til håndtering af kunderelationer, som salgsorganisationen ønsker at bruge.

Med Bilinfo Lead Management har du nu mulighed for at knytte kunderne endnu tættere på forretningen og skabe langvarige gode kunderelationer.

Du får redskaberne til at sætte fokus på de indsatser der er vigtigst for dig og du får overblik over konverteringen fra første kundehendvendelse, til kunden er kørt over kantstenen med sin nye bil, samt redskaber til nemt og automatisk at kunne følge op på kunden, før under og efter salget.

Det nye Bilinfo Lead Management gør det også let at følge med i egen indsats og fokusområder, se hvilke kunderelaterede opgaver der er aftalt og nemt gribe de mest oplagte salgsmuligheder, alt imens der spares tid ved computeren og manuelle opgaver.

Det betyder en lettere hverdag for sælger, med mere tid til kunderne, det skaber salg og overskud til at arbejde fokuseret med de muligheder der er på nye og eksisterende kunder.

Læs mere om mulighederne i de tre varianter af Bilinfo Lead Management løsninger herunder, eller skriv til os med det samme, så ringer vi dig op og får en snak om hvordan vi sammen kan få Bilinfo Lead Management til at skabe endnu mere forretning for dig.

Se også vores introduktions video til Bilinfo lead Management her.:

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Se mere om Lead Management mulighederne her

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk