Velkommen til
Bilinfo og Bilbasens
Fordelsprogram

Exclusive // VIP // Preferred

Det er med stor glæde, at vi nu kan lancere et fordelsprogram for dig. Hos Bilinfo og Bilbasen ønsker vi nemlig at belønne vores kunder med en række fordele. Som bilforhandler bliver du automatisk tilknyttet vores Fordelsprogram!

- du skal intet foretage dig for at blive medlem!

Læs mere om programmet

Om programmet

Fordelsprogrammet består af tre fordelsniveauer:
Exclusive, VIP og Preferred

Fordelsprogrammet giver dig nogle konkrete fordele i form af bl.a. services og events. Herudover får du dine rabatter. Hvorvidt du tilhører Exclusive, VIP eller Preferred afhænger af dit samlede engagement hos os.

Nyhedsbreve
I forbindelse med Fordelsprogrammet vil du modtage skræddersyede nyhedsbreve, afhængigt af hvilket fordelsniveau du tilhører. Foruden nyheder om selve Fordelsprogrammet og de tilbud og services, vi tilbyder, vil nyhedsbrevene også indeholde nyheder om nye produkter og funktioner i Bilinfo.

Se, hvad du får

Fordelsprogrammet

Nedenfor kan du se, hvad de tre fordelsniveauer inderholder:

Exclusive

Exclusive-rabat på din Bilbasen-annoncering*
 • Markedsrapport
 • Digi Days
 • Sådan køber danskerne bil
 • Udbudsindikator
 • Bilinfo Akademi
 • eBay Motors Deep Dive

VIP

VIP-rabat på din Bilbasen-annoncering*
 • Markedsrapport
 • Digi Days
 • Sådan køber danskerne bil
 • Udbudsindikator
 • Bilinfo Akademi

Preferred

Preferred-rabat på din Bilbasen-annoncering*
 • Markedsrapport
 • Digi Days
 • Sådan køber danskerne bil

*Rabatten er udregnet på baggrund af dit samlede forbrug af Bilbasen-annoncering.

Markedsrapport

Som noget helt nyt udgiver Bilinfo og Bilbasen nu hvert halve år en fyldestgørende markedsrapport for det danske bilmarked. Markedsrapporten indeholder følgende fem nøgletal:

 1. Brugtbilsprisindex
 2. Benzin-, diesel- og hybridsøgninger på Bilbasen
 3. Nybilssalg
 4. Brugtbilstransaktioner
 5. Hurtigst omsatte biler

Som forhandlere kan I bruge markedsrapporten til at danne jer et overblik over trends/tendenser i markedet og vurdere det i forhold til jeres lager af biler.

Læs mere om markedsrapporten

Digi Days

To gange om året (i maj og november) afholder Bilinfo faglige halvdagsseminarer med fokus på grundig oplæring med særlig fokus på digital annoncering og salg. Med Digi Days klæder vi jeres forretning bedre på som fremtidig digital bilforhandler. Vi kommer omkring salg og annoncering af jeres biler på sociale medier, ligesom vi kaster lys over, hvor vi bruger SEO til at optimere jeres website, samt hvordan display-annoncering kan binde flere elementer sammen og betyde, at netop jeres forretning bliver set online!

Læs mere om Digi Days

Sådan køber danskerne bil

Bilbasen udgiver en gang om året en rapport, der belyser, hvor og hvordan danskerne finder deres bil.

Her kan du se rapporten for 2018

Udbudsindikator

Udbudsindikatoren beskriver forholdet mellem udbud og efterspørgsel i et tremåneders perspektiv. Kort sagt – hvilke biler er der overudbud af, og hvilke er der underudbud af i markedet om tre måneder. Analysen baserer sig på vægtede data seks år tilbage, opdelt i tremåneders blokke, og vægtningen er højest af de nyeste blokke, således at de nyeste bevægelser i markedet opfanges bedst muligt. Udbudsindikatoren er lavet specifikt til jer!

Her kan du se Udbudsindikatoren for perioden marts – maj 2019

Bilinfo Akademi

I forbindelse med vores nye Fordelsprogram introducerer vi Bilinfo Akademi, som henvender sig til nye sælgere og andre, der har behov for oplæring i Bilinfo.

Med et digitalt fokus vil akademiet medvirke til optimering af de arbejdsgange, som I har med Bilinfo ude i forretningerne og således give sælgerne mere tid til at være sammen med kunderne.

Vi sørger for at klæde dine sælgere på til brugen af Bilinfo, til glæde for din forretning. Akademiet er bygget op som en workshop, hvor der vil være forskellige opgaver, der skal løses. Dagen rundes af med en test, hvorefter deltagerne modtager et diplom for deres gennemførelse. Akademiet vil foregå over en hel dag hos Bilinfo, og der vil være rig lejlighed til, at deltagerne kan sparre med hinanden.

eBay Motors Deep Dive

eBay Motors Deep Dive er et advisory board, hvor du foruden morgenmad får mulighed for at møde ligesindede og eksperter fra den danske motorbranche. Emnerne vil variere fra gang til gang, og hvad enten det er en ny markedsrapport, brug af content eller neuro-science, sørger vi for at have en oplægsholder parat. Efterfølgende vil der være mulighed for sparring og diskussion med resten af deltagerne.

... Endnu flere fordele på vej

Vi arbejder løbende på at optimere Fordelsprogrammet og gøre det endnu mere attraktivt for dig.

Hvis du ikke ønsker at deltage i Fordelsprogrammet, bedes du skrive til bilinfo@bilinfo.dk.