Det nye Bilinfo skaber værdi for bilforhandleren

Det nye Bilinfo er bygget til at understøtte alle de led i bilforretningen, der øger salget og skaber værdi.

Mere end 1000 forhandlere er allerede igang

Nemt, hurtigt og ligetil

Mindre tid foran computeren og mere tid til kunderne. Sådan lyder mottoet bag det nye Bilinfo, der er bygget til at skabe værdi for bilforhandlerne.

Det nye Bilinfo kan du bruge overalt, lige når det passer dig. Log på fra en computer eller tablet, og så er du i gang.

Det er hurtigt og nemt at oprette en bil, sætte den til salg, skabe overblik over annonceringen og reagere hurtigt og professionelt, når kunden vil købe bilen. Med det nye Lead Management-værktøj kan du fra første kontakt med kunden opbygge en tæt relation, der både skaber tilfredse kunder og øger værdien for din forretning. Bilinfo sætter med andre ord en helt ny standard for branchen.

Hurtigere end nogensinde

Med det nye Bilinfo tager det under fem minutter at oprette bilen og sætte den til salg. Herefter er processen fra køreseddel til slutseddel gjort enkel og simpel. Herunder finansiering, hvor Bilinfo er integreret med markedets ledende selskaber.

En særlig del af det nye Bilinfo er udviklet for forhandlere af nye biler. Med det nye Max Gearing-værktøj kan du som sælger af helt nye biler nemt og hurtigt optimere bilens afgifter og håndtere det relevante ekstraudstyr på en handel.

Kontrol over kundedatabasen

En central funktion er kundehåndteringen – vi kalder det Lead Management – hvor du nemt og hurtigt kan følge op på kunder og salgmuligheder, holde styr på kundeaftaler og håndtere henvendelser fra f.eks Bilbasen. Det gælder både for den enkelte kunde, men også for hele din kundedatabase.

På samme måde kan du også lave kampagner målrettet alle dine kunder, hvilket øger eftersalget uanset om det er en salgskampagne for vinterdæk eller et særligt værkstedstilbud.

Kort sagt får bilforhandlere en lettere arbejdsdag med mindre tid foran computeren og mere tid til kunden.

Kort og godt om det nye Bilinfo

  • Billisten gør det nemt og hurtigt at søge konkrete modeller frem på mærke, karosseritype og ekstraudstyr, som gør det nemt at prissætte og følge markedspriser og udbud
  • Modelkatalog giver et nemt overblik af relevante data på bilmodellen
  • Oprettelse af en bil på under 5 minutter
  • Optimeret håndtering af salgsdokumenter fra køreseddel til slutseddel
  • Hurtig ansøgning af finansiering med svar, mens kunden er i forretningen
  • Kampagnemodulet hjælper dig til at skabe mersalg
  • Hurtigt overblik over indkommende leads fra bl.a. Bilbasen
  • Vi tager kontakt til dig i den nærmeste fremtid, så du kan høre nærmere om opgraderingen til det nye Bilinfo. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte din konsulent for at få en aftale.
Ja tak, jeg vil gerne ringes op Læs om Lead Management