Det nye Bilinfo skaber værdi for bilforhandleren

Det nye Bilinfo er bygget til at understøtte alle de led i bilforretning, der øger salget og skaber værdi.

Mere end 1000 forhandlere er allerede igang

Det nye Bilinfo kort og godt

Hurtigere end nogensinde

Det er hurtigt og nemt at oprette en bil, sætte den til salg, skabe overblik over annonceringen og reagere hurtigt og professionelt, når kunden vil købe bilen. Med det nye Lead Management-værktøj kan du fra første kontakt med kunden opbygge en tæt relation, der både skaber tilfredse kunder og øger værdien for din forretning. Bilinfo sætter med andre ord en helt ny standard for branchen.

Med det nye Bilinfo tager det under fem minutter at oprette bilen og sætte den til salg. Herefter er processen fra køreseddel til slutseddel gjort enkel og simpel. Herunder finansiering, hvor Bilinfo er integreret med markedets ledende selskaber.

Kontrol over kundedatabasen

En central funktion er kundehåndteringen - vi kalder det Lead Management – hvor du du nemt og hurtigt kan følge op på kunder og salgmuligheder, holdestyr på kundeaftaler og håndlere henvendelser fra f.eks Bilbasen. Det gælder både for den enkelte kunde, men også for hele din kundedatabase.

På samme måde kan du også lave kampagner målrettet alle dine kunder, hvilket øger eftersalget uanset om det er en salgskampagne for vinterdæk eller et særligt værkstedstilbud.

Kort sagt får bilforhandlere en lettere arbejdsdag med mindre tid foran computeren og mere tid til kunden.

Kort og godt om det nye Bilinfo

  • Billisten gør det nemt og hurtigt at søge konkrete modeller frem på mærke, karosseritype og ekstraudstyr, som gør det nemt at prissætte og følge markedspriser og udbud 
  • Modelkatalog giver et nemt overblik af relevante data på bilmodellen
  • Oprettelse af en bil på under 5 minutter
  • Optimeret håndtering af salgsdokumenter fra køreseddel til slutseddel
  • Hurtig ansøgning af finansiering med svar mens kunden er i forretningen
  • Med Bilinfo Lead Management giver du kunden en professionel service fra første kontakt
  • Kampagnemodulet hjælper dig til at skabe mersalg
  • Hurtigt overblik over indkommende leads fra bl.a. Bilbasen

Vi tager kontakt til dig i den nærmeste fremtid, så du kan høre nærmere om opgraderingen til det nye Bilinfo. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte din konsulent for at få en aftale.

Ja tak, jeg vil gerne ringes op