Bilinfo Pro Lead

Med et effektivt lead management system sælger bilforhandlere typisk 8% flere biler.

Med Pro Lead har du et komplet overblik over dine leads fra f.eks Bilbasen og styr på hele salgsprocessen

Dashbord med indhold
Sikre at der altid er overblik over kommende opgaver, seneste kontakter, performance og pipeline.
Det er derfor nemt at nå det planlagte og se indsatserne gør en forskel.

Følg dine leads i Salgsmuligeder
Se hvad kunden efterspørger og ønsker, kvalificer og forbered dig på kundens behov og få overblik over hvornår kunden har kontaktet forretningen, f.eks med dine leads fra Bilbasen

Relationer og salgsprocessen
Gør det let og overskueligt at se hvor tæt en kunde er på købet og hjælper samtidig med at foreslå næste skridt i handlen og finde frem til jeres sidste relation.

Nem og ensartet opfølgning
Med indholdsforslag til mail efter f.eks prøveturen er gennemført eller slutsedlen er underskrevet, har du mulighed for at sende dine kunder en personlig og motiverende mail, uden at du skal bruge tid på at skrive den hver gang. Dette gør det nemmere i hverdagen at sende dit professionelle ansigt af forretningen og skabe en god kunderelation.

Ingen opgaver går tabt
Med opgavelisten har du altid overblik over hvilke kunder og salgsmuligheder der skal kontaktes og hvornår og sikre at der ikke går nogle gode dialoger tabt i den travle hverdag. Den indbyggede kalenderfunktion giver overblikket over antal af opgaver og hvornår du har aftalt de skal gøres.

Overblik over resultater
Det gode overblik over hvilke og hvor mange leads der konvertere til en prøvetur og hvor mange af disse der bliver handlet bil med, gør det muligt at sætte fokus på de enkelte dele af salgset og skabe overblik over hvor mange salg der mangler for at nå målet. Alt sammen i rapporter som gør det nemt at arbejde og udvikle videre med i forretningen.

 

Kun kr. 1399,- pr. måned inkl. 5 brugere

*Ekstra brugere 99,- pr. måned.

 

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Bilinfo Advanced

Bilinfo Advanced giver ikke kun muligheden for at bringe kunden tættere på forretning og skabe en lettere hverdag med mindre risiko for at kundeemner går tabt.

Bilinfo Advanced sikrer dig også en individuel opsætning og gode redskaber til mersalg og kampagner

Få meget mere information om Advanced

Bilinfo Premium Lead Management

Bilinfo Premium giver ikke kun muligheder for at sætte egne salgsprocesser op, individuelle forslag til e-mail og indhold der gør det nemt at sende for sælger og mulighederne for at udsende kampagner til eksisterende kunder.

Du kan nu sikre at dine kunder om emner modtager relevante beskeder og budskaber efter handlen er afsluttet, uden at du skal huske på at sende dem eller for mere administration.

Det betyder du kan spare administration og tid på opfølgninger og stadigvæk sikre dine kunder får den opmærksomhed de fortjener, samtidigt med at du har mere tid til nye kunder.

Få meget mere information om Premium

Lead Managment til bilbranchen.

Bilinfo Lead Management leveres i et tæt samarbejde med Easi´r integreret direkte ind i det nye Bilinfo
Med mere end 1600 bilforhandlere og 12.000 brugere, er Lead Management allerede testet og afprøvet med stor succes.

Det betyder at Bilinfo Lead Management er en kombination af det bedste fra 2 verdener og sikre at du klar til at imødekomme kundernes ønske om hurtige svartider, professionelle og servicemindet sælgere, der har tid til den enkelte kunde.

God fornøjelse