Bilinfo Premium Lead Management

Med et effektivt lead management system sælger bilforhandlere typisk 8% flere biler.

Bilinfo Premium giver ikke kun muligheder for at sætte egne salgsprocesser op, individuelle forslag til e-mail og indhold der gør det nemt at sende for sælger og mulighederne for at udsende kampagner til eksisterende kunder

Dashbord med indhold
Sikre at der altid er overblik over kommende opgaver, seneste kontakter, performance og pipeline.
Det er derfor nemt at nå det planlagte og se indsatserne gør en forskel.

Følg dine leads i Salgsmuligeder
Se hvad kunden efterspørger og ønsker, kvalificer og forbered dig på kundens behov og få overblik over hvornår kunden har kontaktet forretningen, f.eks med dine leads fra Bilbasen

Relationer og salgsprocessen
Gør det let og overskueligt at se hvor tæt en kunde er på købet og hjælper samtidig med at foreslå næste skridt i handlen og finde frem til jeres sidste relation.

Nem og ensartet opfølgning
Med indholdsforslag til mail efter f.eks prøveturen er gennemført eller slutsedlen er underskrevet, har du mulighed for at sende dine kunder en personlig og motiverende mail, uden at du skal bruge tid på at skrive den hver gang. Dette gør det nemmere i hverdagen at sende dit professionelle ansigt af forretningen og skabe en god kunderelation.

Ingen opgaver går tabt
Med opgavelisten har du altid overblik over hvilke kunder og salgsmuligheder der skal kontaktes og hvornår og sikre at der ikke går nogle gode dialoger tabt i den travle hverdag. Den indbyggede kalenderfunktion giver overblikket over antal af opgaver og hvornår du har aftalt de skal gøres.

Overblik over resultater
Det gode overblik over hvilke og hvor mange leads der konvertere til en prøvetur og hvor mange af disse der bliver handlet bil med, gør det muligt at sætte fokus på de enkelte dele af salgset og skabe overblik over hvor mange salg der mangler for at nå målet. Alt sammen i rapporter som gør det nemt at arbejde og udvikle videre med i forretningen.

Når det skal passe til din forretning
Skal der selvfølgelig være den fleksibilitet der gør at du kan definere og oprette dine egne salgsprocesser efter behov. Det er også vigtigt du selv kan definere dine egne skabeloner til kundemails og dine egne forslag til indhold. Således løsningen passer til din hverdag.

Viden om
Salgets aktiviteter, konverteringen fra lead til salg og hvor meget der er tæt på at blive solgt er ikke kun et gæt. Derfor er hænger de enkelte relationer og dele af salgsprocessen sammen med rapporterne i Lead Management. Det gør det muligt at være på forkant med at nå de salg der skal til og kunne se hvor der skal sættes ind.

Ja tak
Til reklamer er ikke noget alle siger, men med indsamling af tilladelse til at du må kontakte kunden, når du har vigtige budskaber, kan du sikre at du også i fremtiden kan holde kunden bevidst om din forretning.

Kampagner
Til kunderne er for alle der ønsker at gøre opmærksom på sig selv og sin forretning. Det er nemt at gå til om det er venterdæk tilbud, åbent hus eller værkstedet du ønsker at skabe opmærksomhed på.

Opfølgning uden ekstra arbejde
Er nu muligt med de automatiserede relationer. Du bestemmer om kunden skal modtage besked om du gerne vil høre til tilfredsheden, om kunden skal mindes om service 10 måneder efter køb. Mulighederne er mange og de ligger klar uden du skal huske på dem.

Det behøver ikke at være svært
At komme igang med en ny måder at arbejde på, behøver ikke opleves som svært. Med funktioner der belønner og motivere til selv at komme igang og med at anerkende kollegaerne, bliver det anderledes sjovt at arbejde med Lead Management. Vi kalder det Gamification.

 

Kun kr. 2999,- pr. måned inkl. 5 brugere

*Ekstra brugere 399,- pr. måned.

 

Ja tak, jeg vil gerne ringes op

Bilinfo Pro Lead

Med Pro Lead har du et komplet overblik over dine leads fra f.eks Bilbasen og styr på hele salgsprocessen fra kundens indledende kontakt til handlen er afsluttet med en underskrevet slutseddel.

Få meget mere information om Pro Lead

Bilinfo Advanced

Bilinfo Advanced giver ikke kun muligheden for at bringe kunden tættere på forretning og skabe en lettere hverdag med mindre risiko for at kundeemner går tabt.

Bilinfo Advanced sikrer dig også en individuel opsætning og gode redskaber til mersalg og kampagner

Få meget mere information om Advanced

Lead Managment til bilbranchen.

Bilinfo Lead Management leveres i et tæt samarbejde med Easi´r integreret direkte ind i det nye Bilinfo
Med mere end 1600 bilforhandlere og 12.000 brugere, er Lead Management allerede testet og afprøvet med stor succes.

Det betyder at Bilinfo Lead Management er en kombination af det bedste fra 2 verdener og sikre at du klar til at imødekomme kundernes ønske om hurtige svartider, professionelle og servicemindet sælgere, der har tid til den enkelte kunde.

God fornøjelse