Annoncér på Bilbasen og sælg hurtigere

Annoncér på Bilbasen og sælg hurtigere

Vidste du, at biler, der er annonceret på Bilbasen, i gennemsnit sælges 41% hurtigere end biler, der ikke annonceres på platformen? 75% af bilkøberne bruger Bilbasen, som har mere end 700.000 besøgende hver måned. Med Bilinfo får du direkte integration til Bilbasen, så du nemt og hurtigt kan annoncere på danskernes foretrukne bilsite.

Skab gode resultater og stærke kunderelationer

Brug effektiv annoncering til at skabe stærke relationer til loyale kunder på Bilbasen. Du kan ramme flere forskellige målgrupper og dermed sælge forskellige typer biler. Dine annonceringsmuligheder er mange – fra enkle, søgebaserede annoncer med varierende mængde billeder og information til bannerannoncer med maksimal synlighed og eksponering. Skræddersy annonceringen til hver bil, og øg sandsynligheden for at gøre en god og hurtig handel.

Opret annoncer med få klik

Med Bilinfos integration til Bilbasen kan du oprette annoncer hurtigt og uden besvær. 

Vær synlig der, hvor kunderne er

Tre fjerdedele af de danske bilkøbere bruger Bilbasen. Intet andet sted finder du så mange potentielle kunder.

Sælg hurtigt

Biler, der annonceres på Bilbasen, sælges i gennemsnit 41% hurtigere. 

Søgebaseret annoncering: Discount

Med søgebaseret annoncering udvælger systemet de annoncer, som bedst matcher bilkøberens søgninger. Dine annoncer vises altså for relevante bilkøbere.

Discount-annoncer indeholder op til 12 billede og grundlæggende oplysninger om bilens mærke, model, variant, km, pris og årgang.

Kr. 489,- pr. måned + kr. 3,05 pr. bil pr. dag 

Søgebaseret annoncering: Standard

Med Standard-annoncer får du præsenteret fem billeder i søgeresultatet der skaber større opmærksomged, oh ved hver annonce samt en folde-ud-funktion med op til 18 billeder der præsentere bilen, mulighed for at præsentere bilen med video, stort foto, firmalogo samt slogan. Herudover er der logo til højre i søgeresultatet. Du får desuden oprykning hver 14. dag.

Billeder øger sandsynligheden for, at brugerne klikker på din annonce – mulighed for at vise dine biler frem på video - og giver dig samtidig mulighed for at profilere din forretning, når køberen har vist interesse.

Kr. 489,- pr. måned + kr. 7,29 pr. bil pr. dag.

Søgebaseret annoncering: Plus

Plus giver dig alle fordelene fra Standard, op til 24 billeder til annoncen og 360 graders præsentation af bilens interiør og kabine, samt en meget værdifuld opgradering: Dine biler bliver vist på en særlig placering i et galleri øverst i søgeresultatet. Du får oprykning hver 7. dag. 

Med Plus opnår du større synlighed, en digital præsentation af bilens indre og ydre, samt en professionel og relevant præsentation af dine biler og forretning, der fører til mere og hurtigere salg. Det betyder kortere lagertider og større omsætning.

Kr. 489,- pr. måned + kr. 10,89 pr. bil pr. dag.

41%

Så meget hurtigere sælges biler, der annonceres på Bilbasen, sammenlignet med biler, der ikke er på Bilbasen.

75%

Af de danske bilkøbere bruger Bilbasen. Få nem integration til Bilbasen med Bilinfo.

40%

Kortere lagertid ved at flytte dine biler fra Discount- til Plus-abonnement.

Annonceoptimering: KlikXtra

Få flere visninger, og opnå større fleksibilitet i dit annonceforbrug med KlikXtra. Du betaler kun, når potentielle kunder klikker på dine bannere, og du kan sætte et dagligt loft for det beløb, du ønsker at bruge. 

Med KilkXtra vises dine bilannoncer på udvalgte, relevante placeringer på Bilbasen og dba, f.eks. på forsiden af Bilbasen, i Bilbasen app og relevant indhold på den enkelte bilvisningsside på Bilbasen. Samtidig vises dine biler også i relevante søgeresultater på dba Biler.

Kr. 1,25 pr. klik

Annonceoptimering: Eksklusiv

Få massiv eksponering med store annoncer, billeder og tekster med Bilbasens Eksklusiv-annoncering. Du får betydeligt større annoncer, som inkluderer udstyrs tekst og tre store billeder. Derudover får du individuel reklamegrafik og/eller tekst uden beregning.

Max. 3% af alle annoncer fra forhandlere kan være Eksklusiv-annoncer.

Kr. 11,99 pr. bil pr. dag

Bannerannoncering

Kør landsdækkende eller lokale kampagner med bannerannoncer på Bilbasen. En oplagt mulighed, hvis du skal introducere en ny bilmodel, holde åbent hus eller vil styrke din profil.

Pris afhænger af antal visninger. Kontakt os, og hør om dine muligheder.

Re-targeting

Re-targeting er intelligente bannere, som afspejler, hvad en potentiel kunde har set på din side. Det minder kunden om de biler, han eller hun er interesseret i, og viser lignende alternativer fra din bilpark, som leder kunden tilbage til din side. Retargeting giver en god effekt og øger typisk antallet af opkald til din forretning fra Bilbasen annoncer med 25% 

Kontakt Bilinfo for mere information.

69%

Kortere lagertid ved at vælge Eksklusiv-annoncering i hele annoncens levetid.

1

Minut tager det at oprette annoncer på Bilbasen via Bilinfo.

500.000+

Downloads af Bilbasens app.

"Skal vi hjælpe dig i gang med at sælge biler Bilbasen?"
Lone Kirkwood Salgschef

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold Læs mere

Luk